Η αστυνομία δηλώνει πως θα είναι αμείλικτη με τους τζογαδόρους

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, χθες μεταξύ των ωρών 21:00 με 21:30, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Πάφου, διενήργησαν βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού τύπου φρουτάκια, καθώς και ότι έχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων, κατά παράβαση του Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας Νόμου.
 
Σημειώνεται πως λόγω του ότι, αδικήματα κυβείας, ηλεκτρονικού τζόγου και αδικήματα που αφορούν τον περί ιδιωτικών γραφείων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας νόμο, κατά την περίοδο των γιορτών είναι αυξημένα, η Αστυνομία εντατικοποίησε ήδη τις στοχευμένες και συντονισμένες επιχειρήσεις της παγκύπρια.
 
Ως εκ τούτου, κατά την εορταστική περίοδο, θα ελέγχονται καθημερινά χαρτοπαικτικές λέσχες, σωματεία, καφενεία και άλλα υποστατικά, τόσο στις πόλεις όσο και τα χωριά, με σκοπό να διαπιστωθεί αν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση της σχετικής Νομοθεσίας.
 
Η Αστυνομία δηλώνει πως θα είναι αμείλικτη, ενώ καλεί τους πολίτες σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψη τους  οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τη διεξαγωγή κυβείας ή ηλεκτρονικού τζόγου, να επικοινωνούν με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος