Ολισθηροί δρόμοι και αποκοπές λωρίδων κυκλοφορίας λόγω έργων

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε, στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, 2017.  
 
Λόγω των βροχερών συνθηκών που επικρατούν σήμερα, συστήνεται σε όσους θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όπως οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και με αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους, αφού κατά τη διάρκεια των βροχών επηρεάζεται αρνητικά η ορατότητα στο δρόμο και το οδόστρωμα καθίσταται ολισθηρό.  
 
Στην επαρχία Λάρνακας, όπως πληροφορηθήκαμε από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, από σήμερα  6/12/2017 μέχρι και τις 19/12/2017, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α5 Λάρνακας – Κοφίνου από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι την Κοφίνου.  
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα – Κοφίνου, σε απόσταση 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.   Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.   Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»