Άγνωστος του ο εκτελεστής του «Γλύκα» - Χωρίς στοιχεία μακριά και από ηθικούς αυτουργούς

Στο σκοτάδι μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την ενέδρα που στήθηκε στον Πανίκο Παναγιώτου άλλως «Γλύκας» στους Αγίους Ομολογητές, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, την ίδια ώρα που η αστυνομία είχε μετατρέψει ολόκληρη την Λευκωσία σε απόρθητο φρούριο ενόψει της επίσκεψης του Αιγύπτιου Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι καθώς και της ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης.
 
 
Ο 40χρονο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου, έχει αναφέρει κάποια πράγματα στους ανακριτές, οι οποίοι ωστόσο περιμένουν το πράσινο φως από τους ιατρούς για να του πάρουν κατάθεση.
 
Όπως ανέφερε ο «Γλύκας», όταν εισήλθε με το όχημα του στην πολυκατοικία που διαμένει, αντιλήφθηκε τον επίδοξο εκτελεστή του να ανασύρει πιστόλι από την τσέπη του και να αρχίζει να τον πυροβολεί, για αυτό και προσπάθησε να αποφύγει τις σφαίρες.
Ο 40χρονος έδωσε μια πρώτη περιγραφή του δράστη, ωστόσο όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν άγνωστος για αυτόν και δεν ήταν πρόσωπο το οποίο γνώριζε.
 
Οι αρχές, θεωρούν δεδομένο ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ο ή οι ηθικοί αυτουργοί είναι πρόσωπα με τα οποία το θύμα είχε ανοιχτά μέτωπα.
 
Ωστόσο, μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει στα χέρια της οποιαδήποτε στοιχεία που να μπορεί να προβεί σε συλλήψεις, ούτε για ηθικούς αυτουργούς ούτε για δράστη.
 
Ως εκ τούτου, όσο περνάνε τα 24ωρα, το ενδεχόμενο σύλληψης του δράστη απομακρύνετε, νοουμένου ότι πρόκειται για «εισαγόμενο εκτελεστή», ο οποίος πιθανόν να έχει διαφύγει από τις ελεύθερες περιοχές.
 
Ο επίδοξος εκτελεστής, έριξε εναντίον του «Γλύκα» 5 πυροβολισμού σχεδόν εξ επαφής, εκ των οποίων τρεις τον έπληξαν στο αριστερό ζυγωματικό, τη δεξιά πλευρά του λαιμού και τη δεξιά ωμοπλάτη. Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση όπου του αφαιρέθηκε η μια σφαίρα ενώ προγραμματίζετε και η αφαίρεση των άλλων δυο.
 
Επίσης, οι ανακριτές εξασφάλισαν χθες ένταλμα έρευνας στην οικία και το όχημα του 40χρονου αφού αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεση του, κατά τις οποίες στο όχημα του εντοπίστηκε τσαντάκι με χρηματικό ποσό.
 
Πρόκειται για την τρίτη ενέδρα που στήθηκε κατά το 2017, εκ των οποίων οι δυο ήταν δολοφονίες από τις οποίες έπεσαν νεκροί ο Άντρος Ροδοθέου και ο Κυριάκος Χατζησάββας. Οι δολοφόνοι μέχρι σήμερα δεν εντοπίστηκαν ενώ οι δυο δολοφονίες κατέληξαν στα συρτάρια με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις, με φόντο τον υπόκοσμο.  
 

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE/Ιρανός ανώτερος αξιωματούχος: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ