Τρεις πυρκαγιές χθες στη Λεμεσό

Πρόβλημα σε σίδερο ρούχων προκάλεσε χθες πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο κατοικίας στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκε ο  Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο  οχήματα. Η πυρκαγιά εντοπίστηκε από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας χωρίς να διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο, ενώ περιορίστηκε σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας με εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του. Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνήθηκαν επί τόπου και αυτή προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε σίδερο ρούχων.  
 
Επίσης η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά σε δίκυκλο αγνώστων λοιπών στοιχείων σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό. Το δίκυκλο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.  
 
Εξάλλου, στις 04.03 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.15. 
 
Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ ελαφρές ζημιές υπέστη το μπροστινό μέρος οχήματος το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από το 1ο όχημα. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα ακολουθήσει διερεύνηση σε συνεργασία μαζί της αργότερα σήμερα.    

Δειτε Επισης

Αναβολές με τη σέσουλα στην ΕΦ-Επιείκεια ΥΠΑΜ σε αθλητές, κάλεσμα Ελεγκτικής για επανεξέταση κριτηρίων
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Νωρίτερα η καταβολή Κοινωνικών Παροχών ενόψει Πάσχα-Όλες οι πληροφορίες
Ισραηλινή διπλωματική επίθεση κατά του Ιράν-Κάλεσμα σε 32 χώρες να επιβάλουν κυρώσεις
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields
Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων και αναβάθμιση του νοσοκομείου Τροόδους
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Ενημέρωσε την Επιτροπή Προσφύγων για το σχέδιο ΚτίΖΩ ο Ιωάννου
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο
Η Αστυνομία αναζητά ένα ύποπτο πρόσωπο για διάρρηξη εκκλησίας (pics)