Τραγική ιστορία! Τον έστειλε η μάνα του στη φυλακή για να γλιτώσει, αποφυλακίστηκε και 3 μέρες μετά… νεκρός

Κραυγή απόγνωσης μέσω του «Φιλελευθέρου» απευθύνει μητέρα 22χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από χρήση ναρκωτικών.
 
Σήμερα στην προσπάθεια της να σώσει άλλες ζωές παιδιών που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, με αυτά που αντιμετώπιζε ο γιός της,δημοσιοποιεί την τραγική της ιστορία.
 
Ο γιός της άρχισε την χρήση κάνναβης στα 17 του χρόνια.
 
 Διαβάστε την συγκλονιστική περιγραφή της στην εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος»
 
«Λένε ότι το χόρτο δεν προκαλεί προβλήματα όμως αυτό είναι λάθος. Από εκεί αρχίζουν όλα και εξαρτάται και από τον κάθε άνθρωπο ποια προβλήματα θα παρουσιάσει. Στην αρχή δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα. Ο ίδιος μου είπε ότι κάπνιζε χόρτο και εγώ προσπάθησα να τον βοηθήσω παίρνοντας τηλέφωνο στην ανοικτή γραμμή επικοινωνίας της Αστυνομίας η οποία δεν μπορώ να πω ότι μας βοήθησε. Σε κάποια στιγμή αποφασίσαμε και πήγε στον «Περσέα». Εκεί όμως δεν είναι κλειστή μονάδα και έτσι τα παράτησε μέχρι που μια παραμονή Χριστουγέννων συνελήφθηκε με άλλους φίλους του με μικρή ποσότητα χόρτου.
 
Τα προβλήματα άρχισαν τότε επειδή εκεί στη μονάδα που παραπέμφθηκαν ήξερα τις ημέρες στις οποίες θα υποβάλλονταν σε αναλύσεις και επειδή γνώριζαν πως το χόρτο δεν διαλύεται και ανιχνεύεται άρχισαν να κάνουν χρήση άλλων ουσιών οι οποίες ήταν πιο ισχυρές αλλά δεν ανιχνεύονται στο αίμα μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος.
 
Το 2012 εξασφάλισα διάταγμα για εγκλεισμό του στο νοσοκομείο ψυχικής υγείας στην Αθαλάσσα. Εκεί πρέπει να πω ότι παρουσίασε βελτίωση διότι τον παρακολουθούσαν, έμεινε μακριά από τις ουσίες και έπαιρνε τα φάρμακά του.
 
Όταν βγήκε από το νοσοκομείο Αθαλάσσας ήταν όντως καλά. Είχε όμως ένα ατύχημα και καθηλώθηκε στο τροχοκάθισμα για τρεις μήνες. Από εκεί η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Επέστρεψε στις ουσίες κλείστηκε περισσότερο στον εαυτό του . Οι ουσίες που έπαιρνε ήταν χημικές, και κτυπούσαν στον εγκέφαλο προκαλώντας παραισθήσεις. Είχε μετατραπεί σε άλλον άνθρωπο και σε κάποια στιγμή έγινε πολύ επιθετικός. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει ήταν βίαιος και υποχρεώθηκα να ενοικιάσω άλλο σπίτι γιατί φοβόμουν.
 
Η περιπέτεια συνεχίστηκε για αρκετό καιρό με τον γιό μου να απειλεί για τη ζωή του. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα στο κινητό μου μέχρι που μια Δευτέρα του Πάσχα με πήρε και ήθελε να του δώσω 500 ευρώ και επειδή δεν τα είχα έσπασε όλο το σπίτι και δεν άφησε τίποτα όρθιο. Οι γυψοσανίδες στο σπίτι είχαν καταστραφεί. Τότε έστειλα επιστολή στις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας προειδοποιώντας τους πως αν πάθαινε κάτι ο γιος μου θα τους θεωρούσα υπεύθυνους. Προσπάθησα και ξαναεκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας όπου και εισήχθη τα μεσάνυκτα της συγκεκριμένης ημέρας. Μέχρι όπως που να ξημερώσει με πήραν για να μου πουν ότι οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι δεν χρειαζόταν νοσηλεία.
 
Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκα κάποια εντάλματα που εκκρεμούσαν εναντίου του γιού μου για τροχαίες παραβάσεις και δεν τα πλήρωσε με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές. Με αυτό τον τρόπο τον έβγαζα από τους δρόμους και τουλάχιστον εκεί θα ήταν ασφαλής. Τελικά όμως του έκαναν διακανονισμό και έτσι τον αποφυλάκισαν. Αποφυλακίστηκε ημέρα Τετάρτη. Την Κυριακή που ακολούθησε βρέθηκε νεκρός έχοντας πέσει από κάποια πολυκατοικία.
 
 

Δειτε Επισης

Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους