Οικία στο Καϊμακλί «υπό τον κλοιό» σωματέμπορων - Πορνεία, σιωπή και υπόκοσμος

Οικία στο Καϊμακλί χρησιμοποιείται από σωματέμπορους με "τουρίστριες" να φθάνουν στην Κύπρο, να εκπορνεύονται αλλά να επικρατεί ο νόμος της σιωπής αφού κυριεύει ο φόβος καθότι ο υπόκοσμος έχει το πάνω χέρι και σε αυτή την περίπτωση.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, το σπίτι νοικιαζόταν από ζεύγος το οποίο έφυγε χωρίς να παραδώσει τα κλειδιά και τότε άρχισε να γεμίζει με Ρωσίδες και Ουκρανές από το περασμενο καλοκαιρι.
 
Οι κοπέλες έφθασαν στην Κύπρο ως τουρίστριες, με τρίμηνη άδεια παραμονής. Ωστόσο, διοχετεύονται σε μουσικοχορευτικά κέντρα και εκπορνεύονται.
 
Η ιδιοκτήτρια της οικίας μετά από δική της έρευνα διαπίστωσε από μόνη της το τι συνέβαινε στο σπίτι της όταν εντόπισε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε από κοπέλα σε ιστοσελίδα όπου διευθετούσε "ροζ" ραντεβου. (Η συγκερκριμένη εντοπίστηκε από την αστυνομία και απελάθηκε).
 
Η ιδιοκτήτρια διαπίστωσε ότι το σπίτι της είχε καταληφθεί από έντεκα νεαρές Ρωσίδες ή και Ουκρανές, οι οποίες ουδέποτε την είχαν πλησιάσει για σκοπούς καταβολής οποιουδήποτε ενοικίου, αλλά ούτε και υπήρχε ρήτρα υπενοικίασης στο ενοικαστήριο με το ζεύγος.
 
Έκτοτε η γυναίκα άρχισε να παρακολουθεί το σπίτι της και τότε διαπίστωσε ότι πήγαιναν διάφοροι με πολυτελή αυτοκίνητα που παραλάμβαναν τις κοπέλες, τις οποίες επέστρεφαν είτε μετά από μερικές ώρες είτε τα ξημερώματα. 
 
Στη συνέχεια, οταν η ιδιοκτητρια εντοπισε τον ενοικιαστή και του ανέφερε οτι γνωρίζει τι γίνεται, αυτός της απάντησε να μην αναφέρει τίποτα γιατί ο υπεύθυνος ειναι του υποκοσμου.
 
Ωστόσο η ιδιοκτήτρια προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία όμως λόγω του ότι πρόκειται για περίπλοκη υπόθεση με "κρυμμένους" σωματέμπορους, δεν μπορεί να εξαρθρώσει το κύκλωμα.
 
Η πρόεδρος της οργάνωσης Cyprus Stop Trafficking, Ανδρούλλα Χριστοφίδου, ανέφερε οτι "εκείνο που τους δηλώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας είναι ότι τα χέρια της είναι δεμένα επειδή οι κοπέλες δεν υπέβαλαν παράπονο εναντίον κανενός για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, ούτε και μπορούν να κινηθούν διαδικασίες απέλασης ενόσω βρίσκεται σε ισχύ γη τρίμηνη παραμονή τους ως τουριστριών".

Δειτε Επισης

Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»
Απαντά για το επίδομα ενοικίου σε διπλωμάτη το ΥΠΕΞ-«Η Εισαγγελία γνωμάτευσε πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα»
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
«Έχουμε δει τα κενά και κάναμε διορθώσεις», απαντούν ΥΠΑΜ και ΕΦ για την έκθεση της Ελεγκτικής