Ψάχνουν το κίνητρο του φονικού στη Λάρνακα - Ενώπιον δικαστηρίου ο συγκάτοικος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 49χρονος από τη Ρωσία ο οποίος συνελήφθηκε χθες ως ύποπτος σχετικά με το φόνο του Ντάνιελ Νικόλοφ, 51 ετών από τη Βουλγαρία, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από την Αστυνομία, μαχαιρωμένος σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Γολγών στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πτώμα του 51χρονου εντοπίστηκε 12.15 το μεσημέρι, όταν η σπιτονοικοκυρά του διαμερίσματος, ειδοποίησε την Αστυνομία για έντονη μυρωδιά που αναδυόταν από το διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στην πάροδο της Λεωφόρου Μακαρίου, πολύ κοντά στο λιμάνι Λάρνακας.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος όπου εντόπισαν τον 51χρονο νεκρό στο πάτωμα, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος του. Το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις το έγκλημα διαπράχθηκε πριν μερικές μέρες.

Οι πληροφορίες της Αστυνομίας ανέφεραν ότι βασικός ύποπτος για τη διάπραξη του φόνου είναι 49χρονος από τη Ρωσία, ο οποίος διέμενε τους τελευταίους μήνες με το θύμα.

Το περασμένο Σάββατο οι δύο είχαν εμπλακεί σε καυγά στο οποίο ανταποκρίθηκε η Αστυνομία, ωστόσο το επεισόδιο έληξε χωρίς οι δύο εμπλεκόμενοι να προχωρήσουν σε καταγγελίες.

Μετά την αποκάλυψη του πτώματος η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αργά το απόγευμα συνέλαβε τον 49χρονο από τη Ρωσία ως ύποπτο για τη δολοφονία  του 51χρονου.

Εντός του διαμερίσματος υπήρχε μεγάλη ακαταστασία, γεγονός που οδηγεί την Αστυνομία στο συμπέρασμα ότι το θύμα είχε παλέψει με τον δράστη με το ΤΑΕ Λάρνακας να διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
LIVE: Επιτίθεται σε Εισαγγελία η πλευρά της οικογένειας του Θανάση-«Η στάση της ενίσχυσε την προσπάθεια συγκάλυψης»
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας