Πλήρωσε με δανεικά το πρόστιμο ο παππούς  - Του τα επέστρεψε το ΕΛΑΜ

Κύμα ανθρωπιάς υπήρξε τις τελευταίες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της καταδίκης παππού με πρόστιμο ύψους 250 ευρώ,  επειδή έκλεψε από υπεραγορά στην Λάρνακα ένα φιλέτο κοτόπουλο αξίας 6 ευρώ και 40 σεντς για να ταΐσει τον εγγονό του.
 
Πολλοί πολίτες μέσω τηλεφωνημάτων και αναρτήσεων στα social media προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο που επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στον παππού, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να του παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται η οικογένεια του.  
 
Μιλώντας στον REPORTER ο 70χρονος ευχαρίστησε όλους τους πολίτες εκφράζοντας τη συγκίνηση του.
 
Εξάλλου ο Γενικός Εισαγγελέας με σημερινή του ανακοίνωση ανέφερε ότι η υπόθεση δεν ήταν εις γνώση του, ενώ μιλώντας στο ΡΙΚ τόνισε ότι σε  τέτοιου είδους υποθέσεις  λαμβάνονται  υπόψη οι ανθρωπιστικοί παράγοντες .
 
Επίσης ανακοίνωσε ότι θα εισηγηθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως απονεμηθεί χάρη στον 70χρονο και να διαγραφεί το πρόστιμο με το οποίο τον καταδίκασε το δικαστήριο.
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ωστόσο, ο 70χρονος είχε δανειστεί χρήματα και πλήρωσε το πρόστιμο και για αυτό με κάθε αξιοπρέπεια δεν δέχθηκε οποιαδήποτε άλλη οικονομική βοήθεια από τους πολίτες αναφέροντας ότι είναι καλύτερα να βοηθηθούν άλλες οικογένειες που το έχουν περισσότερη ανάγκη.
 
Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης αν και το πρόστιμο έχει πληρωθεί, το ΕΛΑΜ ήρθε σε επαφή με τον 70χρονο και μετά από ενέργειες του Προέδρου του Χρίστου Χρίστου, του επέστρεψε τα χρήματα που δανείστηκε για να πληρώσει τα 250 ευρώ.
 
Σε νέα επικοινωνία που είχε ο 70χρονος με τον REPORTER για άλλη μια φορά ευχαρίστησε όλους όσους προσέτρεξαν να τον βοηθήσουν και εξήγησε ότι δεν χρειάζεται οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια.
 
Θερμή παράκληση του 70χρονου είναι να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ίδιου και της οικογένειάς του καθώς δεν επιθυμεί περαιτέρω δημοσιότητα και έκταση του θέματος κάτι το οποίο ευελπιστεί ότι θα γίνει σεβαστό από όλους.
 
Όλα όσα δήλωσε στον REPORTER ο 70χρονος
 
 

Δειτε Επισης

Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική