Στον REPORTER ο παππούς που έκλεψε το κοτόπουλο για να ταΐσει τον εγγονό του

Ντόρο έχει προκαλέσει η απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει σε πρόστιμο ύψους 250 ευρώ, 70χρονο ο οποίος έκλεψε από υπεραγορά στην Λάρνακα ένα φιλέτο κοτόπουλο αξίας 6 ευρώ και 40 σεντς για να ταΐσει τον εγγονό του.
 
Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα, με τους πολίτες να κατακεραυνώνουν την δικαιοσύνη και να μιλούν για δυο μέτρα και δυο σταθμά, αφού μεγάλα ονόματα που «έφαγαν» εκατομμύρια δεν τα «άγγιξε» κανείς.
 
«Ήταν μια στιγμή ντροπής για μένα. Αναγκάστηκα και έκλεψα γιατί δεν πληρώθηκα τη σύνταξη μου. Λυπόμουν να μείνει νηστικός ο εγγονός μου», είχε αναφέρει ο 70χρονος ενώπιον του δικαστηρίου.
 
 
Μιλώντας στον REPORTER ο 70χρονος, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του χαρακτηρίζοντάς την «βλακώδη».
 
Όπως εξήγησε, υπήρχε καθυστέρηση στην σύνταξή του και λόγω του ότι ο νεαρός εγγονός του «είναι διαβητικός, βάζει 4 ενέσεις την ημέρα και ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή», αναγκάστηκε να κλέψει.
 
Ο 70χρονος μαζί με την σύζυγό του η οποία δεν εργάζεται, μεγαλώνουν από ενός και δύο ετών αντίστοιχα τα δυο εγγόνια τους ενώ μαζί τους διαμένει και η μια εκ των δυο κόρων τους.
 
«Τα βγάζουμε πέρα… Έτυχε… Αναγκάστηκα» ανέφερε ο 70χρονος ο οποίος επαναλάμβανε ότι ήταν λάθος η πράξη του ενώ σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου είπε ότι «το αδίκημα είπε το δικαστήριο προνοεί μέχρι και 6 μήνες φυλάκισης αλλά επέδειξε επιείκεια και μου είπαν να πληρώσω μόνο το πρόστιμο».
 
 
«Ευχαριστώ»…
 
Μετά την απόφαση του δικαστηρίου πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν τον 70χρονο, είτε να του πληρώσουν το πρόστιμο είτε τα έξοδα του δικηγόρου.
 
«Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στις μέρες μας. Και θέλω νε ευχαριστήσω μέσω εσάς όλους αυτούς που προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν» ήταν τα λόγια του 70χρονου, συγκινημένος από το κύμα ανθρωπιάς που επέδειξαν συμπολίτες μας.
 
Επαναλαμβάνοντας ξανά τη λέξη ευχαριστώ, ο 70χρονος τόνισε: «Δεν θέλω να στερηθεί κανένας για να βοηθήσει εμένα…» 
 
Θερμή παράκληση του 70χρονου είναι να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ίδιου και της οικογένειάς του καθώς δεν επιθυμεί περαιτέρω δημοσιότητα και έκταση του θέματος κάτι το οποίο ευελπιστεί ότι θα γίνει σεβαστό από όλους. 
 

Δειτε Επισης

Ανησυχία της Κυβέρνησης για τη νέα εγκληματική ενέργεια-«Αξιολογούμε διαρκώς τα μέτρα»
Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών-Στάλθηκε επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο
Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Στη μάχη και εναέριο μέσο
Στην εξίσωση δύο εμπρησμοί στη Λευκωσία και μια βόμβα στον Πρωταρά-Είχε κληθεί για κατάθεση το «Δημητρούι»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 14χρονος-Ζητά βοήθεια η Αστυνομία
Συλλήψεις Αστυνομίας και Βρετανικών Βάσεων για κροτίδες και ναρκωτικά
Χειροπέδες σε 39χρονο για κλοπή από αποθήκη-Κλάπηκε περιουσία πέραν των 1000 ευρώ
Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Λοϊζίδης vs Παπαθεοδώρου: Ο χαρτοπόλεμος, οι κατηγορίες και η καταγγελία για κατάχρηση εξουσίας
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές