Ο 6χρονος που είδε τον πατέρα του να σφάζει την μάνα του – Μια τραγωδία που συγκλόνισε τη Λεμεσό

Στις 21 Αυγούστου 1978 ένα οικογενειακό δράμα με αιματηρή κατάληξη συγκλονίζει την Λεμεσό.
 
Ένα στυγερό έγκλημα με αυτόπτη μάρτυρα ένα 6χρονο αγοράκι. Ένα 6χρονο παιδί που είδε τον πατέρα του να σφάζει την μητέρα του, και αυτό πάνω από τα αίματα να προσπαθεί να δει αν είναι καλά.
 
Ήταν γύρω στις 5 το απόγευμα σε συνοικισμό της Λεμεσού.
 
Ο 28χρονος Γ.Κ, σε μια στιγμή που τον κυρίευσε το πάθος, θολωμένος, άρπαξε ένα μαχαίρι και αφού επιτέθηκε στην 23χρονη σύζυγο του, Α.Γ, την έσφαξε στην αυλή της οικίας τους, μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού τους (το δεύτερο παιδί της οικογένειας), ο οποίος έζησε την πιο φρικιαστική στιγμή της ζωής του αφού είδε την αγαπημένη του μανούλα να πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος.  
Οι γονείς της 23χρονης διέμεναν σε διπλανή οικία και άκουσαν τις φωνές της κόρης τους. Αμέσως έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει αλλά η πόρτα της κουζίνας, ήταν κλειδωμένη.  
 
Από μέσα άκουγαν τον 6χρονο εγγονό τους να κλαίει και να για βοήθεια. Όταν τελικά οι γονείς της 23χρονης εισήλθαν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα, η νεαρή κόρη τους έπλεε σε μια λίμνη αίματος και πάνω της βρισκόταν ο έντρομος γιος της.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο κατά την μεταφορά της η 23χρονη υπέκυψε στα τραύματα της.
 
Διέφυγε με τις πιζάμες
 
Μερικοί γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία ότι λίγο μετά τις φωνές που άκουσαν, είδαν να φεύγει από το σπίτι ένας άνδρας με πιζάμες και αναγνώρισαν ότι επρόκειτο για το σύζυγο της.
 
Από τις έρευνες η αστυνομία εντόπισε το  φονικό όπλο, ένα ματωμένο μαχαίρι, στην κρεβατοκάμαρα  ενώ ο συζυγοκτόνος τράπηκε σε φυγή.
 
Ο 28χρονος, από πλούσια οικογένεια, αναζητήθηκε παντού. Στη φάρμα, στο περβόλι του, στο πατρικό του σπίτι αλλά δεν ήταν πουθενά.
 
Στις έρευνες για εντοπισμό του συμμετείχε και ο πατέρας του, που έκλαιγε και τραβούσε τα μαλλιά του για το μεγάλο κακό και γιατί πίστευε ότι ο γιος του έχει αυτοκτονήσει. 
Τελικά ο 28χρονος παραδόθηκε μόνος του την επόμενη ημέρα, συνοδευόμενος από ένα από τους αδελφούς του. Έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και παραδέχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα ενώ από την πρώτη ημέρα οδηγήθηκε στις Κεντρικές φυλακές.
 
Ήθελε να αυτοκτονήσουν μαζί
 
Ο 28χρονος ερωτεύτηκε την 23χρονη όταν ήταν μαθήτρια και όταν ήταν σε ηλικία 16 ετών παντρεύτηκαν ενώ απέκτησαν δυο παιδιά.  
 
«Τον είδα να την χτυπά με ένα μεγάλο μαχαίρι» είχε αναφέρει στην αστυνομία ο 6χρονος γιος του ζεύγους ο οποίος υπέστη σοκ.
Οι γονείς της 23χρονης είχαν αναφέρει στους ανακριτές ότι ο γαμπρός τους «ήθελε να την βγάλει από την μέση γιατί τον μάγεψαν οι ερωμένες» ενώ αποκάλυψαν ότι την είχε πάρει «σε γκρεμούς προτρέποντας την να αυτοκτονήσουν και οι δυο. Ήταν άρρωστος και όμως αρνιόταν να πάει γιατρό».
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών