Δευτέρα 27 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μητέρα ενός ακόμη 3χρονου παιδιού η νεαρή που εγκατέλειψε το νεογνό στη Λεμεσό

  04/11/2017 20:45
Μητέρα ενός ακόμη 3χρονου παιδιού η νεαρή που εγκατέλειψε το νεογνό στη Λεμεσό

Μητέρα ενός ακόμη 3χρονου παιδιού η νεαρή που εγκατέλειψε το νεογνό στη Λεμεσό

  04/11/2017 20:45
Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση εγκατάλειψης του νεογνού που αφέθηκε από τη μητέρα του κάτω από καρέκλα του Παλαιού Νοσοκομείου Λεμεσού.
 
Το αγοράκι το οποίο χαίρει άκρας υγείας και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, βρίσκεται πλέον υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, ενώ η μητέρα συνεχίζει να τυγχάνει ιατρικής και ψυχολογικής στήριξης.
 
Όπως είχαμε αναφέρει πρόκειται για Ελληνοκύπρια ηλικίας 33 ετών η οποία είναι μητέρα ενός ακόμη παιδιού μόλις τριών ετών.
Η ίδια αφού παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία παραδέχθηκε στους ανακριτές ότι γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού της, χωρίς καμία ιατρική ή νοσηλευτική υποστήριξη ενώ μετέβη στο Παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού για να ζητήσει βοήθεια.
 
 
Για λόγους που επεξήγησε στους ανακριτές ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισε όπως εγκαταλείψει το νεογνό για να τύχει της απαραίτητης φροντίδας και στοργής από το ιατρικό προσωπικό, αφού η ίδια υπέστη σοκ και δεν ήταν σε θέση να του προσφέρει οτιδήποτε.
 
Μετά την κατάθεση της η νεαρή ζήτησε από τους ανακριτές της Αστυνομίας όπως μεταβή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να δει το παιδί της. 
 
Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός καθ΄ όλη τη διάρκεια της κύησης η νεαρή δεν επισκέφθηκε ποτέ γυναικολόγο για να δει την πρόοδο της κύησης.  
 
Υπενθυμίζεται ότι ο ομφάλιος λώρος ήταν πρόχειρα κομμένος ενώ όταν εντοπίστηκε το νεογνό τυλιγμένο σε πετσέτα και είχε αίματα.
 
 
*Φωτογραφία: Παύλος Βρυωνίδης
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας