Δευτέρα 6 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Αδιάβαστος» ο Ιωνάς! «Ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστές του τετραπλού είναι φυλακή»

  23/10/2017 15:19
«Αδιάβαστος» ο Ιωνάς! «Ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστές του τετραπλού είναι φυλακή»

«Αδιάβαστος» ο Ιωνάς! «Ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστές του τετραπλού είναι φυλακή»

  23/10/2017 15:19
`«Αδιάβαστος» φαίνεται να ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου σε σχέση με τις δολοφονίες που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο με φόντο τον υπόκοσμο και τις φατρίες ο οποίος μίλησε για ηθικούς αυτουργούς και εκτελεστές που βρίσκονται στη φυλακή αναφορικά με το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα.
 
 
Σε δηλώσεις του στην αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου ο Υπουργός Δικαιοσύνης ερωτηθείς για την απόπειρα δολοφονία του Κυριάκου Χατζησάββα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αγία Νάπα, ο Ιωνάς Νικολάου ανέφερε ότι οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.
 
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μείωση του σοβαρού εγκλήματος στην Αγία Νάπα και τα μέτρα που λαμβάνονται επισημαίνοντας όμως ότι «τα μέτρα που λαμβάνονται δεν μπορούν να είναι τέτοια που να ελέγχουν κάθε γωνιά», αναφερόμενος στην νέα απόπειρα δολοφονίας.
 
«Αν αποφασίσει ένας να στήσει καρτέρι δεν είναι ζήτημα που μπορεί κάποιος να το προλάβει μέσα από οποιαδήποτε μέρα και αν αποφασίσεις να πάρεις. Συνεπώς δεν μπορεί κάποιος να συγκρίνει το περιστατικό αυτόν με τα αυξημένα μέτρα τα οποία λαμβάνονται» πρόσθεσε ενώ υποστήριξε ότι ήταν «μεμονωμένο περιστατικό αυτή την περίοδο».
 
Σε σχέση με τις δολοφονίες που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια φαίνεται η αστυνομία να αδυνατεί να τα εξιχνιάσει, πλην όμως του τετραπλού φονικού όπου καταδικάστηκαν πρόσωπα που είχαν εμπλοκή.
 
Ωστόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε ότι ο τετραπλός φόνος εξιχνιάστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και «σε σημείο μάλιστα, όχι μόνο οι αυτουργοί, όχι μόνο οι εκτελεστές αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί σήμερα βρίσκονται φυλακή. Είναι νομίζω πολύ
σημαντικό το γεγονός ότι αποκαλύφθηκαν και αυτοί που ήταν πίσω από την εκτέλεση».
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι για το τετραπλό φόνο εξακολουθεί να είναι καταζητούμενος ο ένας εκ των δυο Αλβανών εκτελεστών Άλεξ
Μπουρέλι που είναι στην κορυφή της λίστας και της Ιντερπόλ (ο δεύτερος έπεσε νεκρός από τα πυρά) ενώ σύμφωνα και με την απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας τα πρόσωπα που καταδικάστηκαν ήταν συνεργάτες και «συνδετικοί κρίκοι» ενώ η αστυνομία δεν έφθασε στα ίχνη των ηθικών αυτουργών.
 
«Συνέβη ο πενταπλός φόνος και ένας τετραπλός εδώ και όλα αυτά συμβαίνουν»  ανέφερε επίσης ο Ιωνάς Νικολάου, τονίζοντας ότι σε καμία χώρα δεν έγινε κατορθωτό να καταπολεμηθεί το οργανωμένο έγκλημα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας