Τις τελευταίες ώρες νεκρός ο άτυχος νεαρός – Ίσως και το καταφύγιο του το πάρκο

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο του 20χρονου, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα αγνοείτο και αφού δεν επέστρεψε στο σπίτι του η οικογένεια του τον δήλωσε ως ελλείπον πρόσωπο.

Γύρω στις 6:30 το απόγευμα, περαστικοί εντόπισαν τον 20χρονο σε λίμνη αίματος κάτω από υπόγειο πέρασμα πάρκου στην περιοχή Αγίου Μάμα και αμέσως σήμαναν συναγερμό στην αστυνομία.
 
Στην σκηνή κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας όπου εντόπισαν ημίγυμνο τον 20χρονο, μέσα σε λίμνη αίματος  και ακολούθως άρχισαν έρευνες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το άψυχο σώμα του δεν βρισκόταν σε αποσύνθεση γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του επήλθε τις τελευταίες ώρες.
Στην σκηνή κλήθηκαν μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας καθώς και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, όπου διενήργησαν έρευνες χωρίς όμως μέχρι στιγμής να ξεκαθαρίζεται εάν ο θάνατος του ήταν αιτία εγκληματικής ενέργειας.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος έφερε τραύμα γεγονός που κάνει τους ανακριτές να μην αποκλείουν τον φόνο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
 

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος, υπήρχε στρώμα και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο νεαρός τις ημέρες που απουσίαζε από την οικία του να χρησιμοποιούσε τον χώρο ως καταφύγιο.
 
Ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν ήδη την λήψη καταθέσεων από συγγενικά του πρόσωπα καθώς και από γείτονες του πάρκου που ενδεχομένως να είδαν τον νεαρό στην συγκεκριμένη περιοχή τις τελευταίες ημέρες.
 

Λόγω του σκότους οι έρευνες της αστυνομίας διακόπηκαν γύρω στις 9:30 το βράδυ, ενώ αναμένεται να επαναρχίσουν με το πρώτο φώς της ημέρας.

Δειτε Επισης

Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές