Σάββατο 22 Σεπ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Καλωσόρισες Μαρίε Ελένη – Πλέον στην αγκαλιά της μητέρας της

  10/10/2017 10:30
ΒΙΝΤΕΟ: Καλωσόρισες Μαρίε Ελένη – Πλέον στην αγκαλιά της μητέρας της

ΒΙΝΤΕΟ: Καλωσόρισες Μαρίε Ελένη – Πλέον στην αγκαλιά της μητέρας της

  10/10/2017 10:30
Τέλος στο θρίλερ της απαγωγής της 4χρονης Μαρίε Ελένης που απήχθη στις 27 Απριλίου μέσα από τα χέρια της μητέρας της, έξω από το νηπιαγωγείο της, από κουκουλοφόρους που λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών του Νορβηγού πατέρα της 4χρονης.
 
Ο 48χρονος, παραδόθηκε χθες στις Νορβηγικές αρχές αφού ο κλοιός γύρω του είχε στενέψει μετά και την απόφαση των Νορβηγικών αρχών να μπλοκάρουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς ενώ Νορβηγικό δικαστήριο διέταξε όπως ο πατέρας επιστρέψει το παιδί στη
μητέρα του. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή, η μητέρα της 4χρονης ενημερώθηκε από τις Νορβηγικές αρχές ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο απαγωγέας πατέρας να παραδοθεί στην αστυνομία ενώ χθες το πρωί ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να μεταβεί στη Νορβηγία για να παραλάβει την κορούλα της αφού ο πρώην σύζυγός της τελικά παραδόθηκε στις αρχές.
 
Η μητέρα της 4χρονης συνοδευόμενη από συγγενικά της πρόσωπα μετέβη στην Νορβηγία όπου παρέλαβε την μικρή Μαρίε ενώ σύντομα αναμένεται να επιστρέψουν στην Κύπρο.   
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Νορβηγικά Μέσα, ο 48χρονος πατέρας αφού απήγαγε την κόρη του από την Κύπρο, μετέβη σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, προτού καταλήξει στη Νορβηγία, χωρίς να γίνει αντιληπτός, γεγονός που προβληματίζει τις Νορβηγικές αρχές.
  
Για την υπόθεση, είχαν συλληφθεί στην Κύπρο, αριθμός συνεργατών του 48χρονου εναντίον των οποίων υπήρχαν στοιχεία που τους "έκαιγαν", όπως για παράδειγμα γενετικό υλικό ενώ εξακριβώθηκε ο τρόπος της απαγωγής και της διαφυγής. Ωστόσο, κανένας ύποπτος δεν κατηγορήθηκε για την υπόθεση.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγες μέρες πριν την απαγωγή, ο Νορβηγός πατέρας έφτασε στην Κύπρο μέσω κατεχομένων.
 
Η ανάρτηση του Προέδρου στο Facebook
 
Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στην ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης εκφράζοντας την ελπίδα όπως όμορφη κατάληξη έχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.
 
«Επιθυμώ να εκφράσω τη χαρά μου για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της μικρής Μαρίε και της οικογένειάς της. Εύχομαι από σήμερα μία ζωή ανέφελη και η αγάπη να σε πλημμυρίζει Μαριέ μου», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του στο Facebook.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας