Πολίτες ήρθαν τετ α τετ με τους διαρρήκτες σε Λεμεσό και Πάφο

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οικίας φιλικού του προσώπου ήρθε 54χρονος στη Λεμεσό την ίδια ώρα που το ΤΑΕ Πάφου διερευνά παρόμοια υπόθεση μετά από καταγγελία 30χρονου ότι μπήκε στο σπίτι του και ήρθε αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες. 
 
Συγκεκριμένα γύρω στις 10.20 χθες το πρωί, ενώ ο 54χρονος μετέβη σε διαμέρισμα φιλικού του προσώπου στη Λεμεσό, διαπίστωσε ότι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοικτή, ενώ μπαίνοντας μέσα αντιλήφθηκε ένα άγνωστο πρόσωπο να βρίσκεται στο σαλόνι.
 
Ο 54χρονος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει ενώ την ίδια στιγμή δεύτερο πρόσωπο έτρεξε στο σαλόνι από το υπνοδωμάτιο όπου βρισκόταν και στη συνέχεια και οι δύο προσπάθησαν να διαφύγουν από τις σκάλες.
 
Στη συνέχεια, ο 54χρονος τους ακολούθησε και ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον ένα εκ των δύο δραστών.
 
Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 39χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ένα πορτοφόλι, το χρηματικό ποσό των €130, δύο κλειδιά και δύο αλυσίδες.
 
Από περεταίρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, εντοπίστηκε μία τσάντα η οποία έπεσε από τους δράστες στη σκάλα, η οποία περιείχε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.
 
Ο 39χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
Αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες και στην Πάφο
 
Παρόμοια υπόθεση εξετάζει και το ΤΑΕ Πάφου αφού καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 30χρονο, ότι γύρω στις 12 το μεσημέρι, ενώ επέστρεψε στο διαμέρισμα του που βρίσκεται στην Πάφο, εντόπισε δύο άγνωστα πρόσωπα να βρίσκονται στο σαλόνι, τα οποία μόλις τον αντιλήφθηκαν, τράπηκαν σε φυγή.
 
Ο 30χρονος κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου στη βεράντα του διαμερίσματος εντοπίστηκε μία τσάντα η οποία περιείχε την κλοπιμαία περιουσία (ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, είδη ρουχισμού).  
 
Τα μέλη της Αστυνομίας παράλληλα, διενήργησαν έρευνες σε γειτονικούς χώρους, όπου εντόπισαν δύο ύποπτα πρόσωπα, να κρύβονται σε ανοικτό χώρο της περιοχής. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 33χρονο και 35χρονο, ενώ σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή τους ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μαχαίρι και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Τα δύο πρόσωπα στη συνέχεια συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενοι φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη της διάρρηξης. 
 
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.        
 
 

Δειτε Επισης

Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες
Η δυστοκία επίλυσης του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και οι εναλλακτικές που μελετώνται
Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία
Ιωάννου: Είμαστε αρωγοί πρωτοβουλιών αναβάθμισης κοινωνικού κράτους
ΒΙΝΤΕΟ: Ηφαίστειο εξερράγη στη βορειοανατολική Κελέβη-Εκκενώθηκαν δύο χωριά
Το Ισραήλ «ζυγίζει» τις επιλογές του για την απάντηση στο Ιράν
Φωλιές ανθρωποπουλιών για καταπολέμηση τρωκτικών δίνει το Υπ. Γεωργίας