Έκκληση για οικονομική βοήθεια για να κηδευτεί ο άτυχος Δαμιανός – Ο Γολγοθάς της οικογένειας

Θρήνος και συγκλονισμός για τον άδικο χαμό του 13χρονου Δαμιανού Παχύ από την Ανάγυια, τα όνειρα του οποίου «έσβησαν» στην άσφαλτο, έπειτα από νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο δρόμο Επισκοπειού – Ανάγυια.
 
Ο άτυχος 13χρονος, είχε μεταβεί βόλτα με τους φίλους του και τα ποδήλατα τους όπως συνήθιζαν, ωστόσο ο χάρος του έστησε καρτέρι.
 
Διερχόμενος οδηγός, 63 χρονών από τη Ρουμανία ο οποίος συνελήφθη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτύπησε τον 13χρονο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.  
 
Ο άτυχος Δαμιανός Παχύ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 
Έκκληση για βοήθεια
 
Η κηδεία του 13χρονου θα τελεστεί αύριο στις 4 το απόγευμα από τον ιερό να Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι. Έκκληση της οικογένειας και των φίκων του Δαμιανού, όπως όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην κηδεία να είναι ντυμένα στα άσπρα. Αντί στεφάνια θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.
 
Σημειώνεται ότι, ο άτυχος Δαμιανός προέρχεται από μια πολύ φτωχή και πολύτεκνη οικογένεια. Η χαροκαμένη μάνα μεγάλωνε μόνη της τα 5 παιδιά της, με ελάχιστα οικονομικά μέσα.
 
Στενοί συγγενείς της οικογένειας που μίλησαν στο REPORTER, περιέγραψαν το δράμα της οικογένειας και απεύθυναν έκκληση για οικονομική στήριξη, τόσο για να μαζευτούν χρήματα για την κηδεία του άτυχου Δαμιανού όσο και για την στήριξη της υπόλοιπης οικογένειας.
 
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορούν να καταθέσουν χρήματα είναι:

CY 38007033100000000041006344 (ΣΠΕ Στροβόλου. Περιγραφή: Δαμιανός)


Το παιχνίδι της μοίρας…
 
Ο Δαμιανός, χαρακτηρίζεται από τους φίλους του, ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια, χαμογελαστό και αισιόδοξο.

Ένα παιδί, που σε δυο εβδομάδες έκλεινε τα 14 του χρόνια, πάλεψε σε τόσο νεαρή ηλικία για τη ζωή του αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο στους λεμφαδένες και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Γερμανία για θεραπείες.
 
Ο 13χρονος δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο. Όλοι ενώθηκαν, πάλεψαν και κατάφεραν να μαζέψουν ένα μεγάλο ποσό που χρειαζόταν για να μεταβεί στη Γερμανία ενώ για την οικονομική στήριξη του διενεργήθηκε έρανος.
 
Φίλοι και συγγενείς ένιωθαν περήφανοι που κατάφεραν να μαζέψουν τα χρήματα για να βοηθήσουν τον Δαμιανό και έτσι όλοι μαζί, μια γροθιά, τα κατάφεραν και ο Δαμιανός έφυγε για τη Γερμανία.   
 
Γεμάτος αγάπη, δύναμη και όνειρα ο Δαμιανός τα κατάφερα. Μετέβη στη Γερμανία όπου υποβλήθηκε σε θεραπείες και κατάφερε να βγει νικητής από την μεγάλη μάχη ενώ οι φίλοι του για να τον στηρίξουν έκοψαν όλοι τα μαλλιά τους…
 
Επέστρεψε στην Κύπρο, στους φίλους και την οικογένεια του, αρχές του καλοκαιριού και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος… Και ποιος δεν θα ήταν άλλωστε εάν κατάφερνε να βγει νικητής από τέτοια μάχη; Και έτσι ο Δαμιανός συνέχισε να ονειρεύεται…
 
Ωστόσο ο χάρος του έστησε καρτέρι, και ενώ νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, η μοίρα ήθελε άλλα για αυτόν…

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό