Τρίτη 19 Ιουν, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καταζητείται για τον ξυλοδαρμό και το κλείδωμα 25χρονου σε πορτμπαγκάζ στη Λευκωσία

  14/09/2017 11:48
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καταζητείται για τον ξυλοδαρμό και το κλείδωμα 25χρονου σε πορτμπαγκάζ στη Λευκωσία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καταζητείται για τον ξυλοδαρμό και το κλείδωμα 25χρονου σε πορτμπαγκάζ στη Λευκωσία

  14/09/2017 11:48

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του ΛΟΥΚΑ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ, 23 ετών, κάτοικο Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 25χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος τα ξημερώματα της 8ης Σεπτεμβρίου 2017, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο 25χρονος, το απόγευμα της 7ης Σεπτεμβρίου, είχε μεταβεί σε μηχανουργείο στη Λευκωσία, με σκοπό να λύσει κάποιες οικονομικές διαφορές, με φόντο τα ναρκωτικά, που είχε με τον ιδιοκτήτη του. Εκεί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφού τον κτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, τον έκλεισαν στο χώρο αποσκευών ακινητοποιημένου αυτοκινήτου, που βρισκόταν στο μηχανουργείο. 
 
Μετά από πάροδο αρκετών ωρών, γύρω στις 5π.μ. της 8ης Σεπτεμβρίου, ο παραπονούμενος κατάφερε να εξέλθει του οχήματος και να μεταβεί σε παρακείμενο μηχανουργείο, όπου ζήτησε βοήθεια.
 
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Ο 25χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, φέρει πολλαπλές εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις, σε διάφορα σημεία του σώματός του.
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας