Τετάρτη 15 Αυγ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Επιμένει ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – «Φορτώνει» το φόνο στο δεύτερο του γιο

  13/09/2017 10:40
Επιμένει ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – «Φορτώνει» το φόνο στο δεύτερο του γιο

Επιμένει ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – «Φορτώνει» το φόνο στο δεύτερο του γιο

  13/09/2017 10:40

Εξελίξεις σημειώνονται στη δίκη για το φονικό της Παραμύθας που διαπράχθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 2015, όπου πατέρας σκότωσε εν ψυχρώ τον 19χρονο γιο του, Οδυσσέα Θεμιστοκλέους, μπροστά στα μάτια του δεύτερου του γιου.

Ο πατέρας αντιμετώπιζε την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης που προνοεί ποινή φυλάκισης ισόβιας κάθειρξης, ωστόσο η κατηγορούσα αρχή την αντικατέστησε με το αδίκημα της ανθρωποκτονία.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, ο συνήγορος υπεράσπισης του πατέρα ζήτησε την επανακλήτευση τριών μαρτύρων κατηγορίας και συγκεκριμένα αστυφυλάκων.

Ωστόσο, ο παιδοκτόνος, αρνείται τη δολοφονία του γιου του ενώ με απίστευτο θράσος επιμένει στον ισχυρισμό του ότι τον άτυχο Οδυσσέα τον σκότωσε ο μεγαλύτερος του αδελφός, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, όταν ο πατέρας του μετά από διαπληκτισμό με το 19χρονο, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε.

Όπως αναφέρει ο «Πολίτης»,. ο πατέρας ισχυρίζεται ότι τα δυο αδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους και επενέβη για να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο, πλήττοντας τον άτυχο Οδυσσέα στην κοιλιακή χώρα.

Ο αδελφός του θύματος, περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα ανέφερε ότι «ενώ έτρωγα, άκουσα τον παπά μου να φωνάζει του αδελφού μου να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Από τη συζήτηση κατάλαβα ότι ο αδελφός μου δεν του τα έδινε γιατί έπρεπε να πάει στο στρατόπεδό όπου υπηρετούσε. Αμέσως ο παπάς μου μπήκε στο δωμάτιό του και βγαίνοντας είπε: Εννά με κάμνετε ότι θέλετε; Εννά σε παίξω. Έτρεξα όμως δεν πρόλαβα. Όπως ήμουν πίσω του, τον είδα να παίζει τον αδελφό μου στην κοιλιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας