Πήγαν με τα παιδιά τους για διάρρηξη – Συστήθηκαν ως ελαιοχρωματιστές, έφτιαξαν καφέ και τους «ξάφρισαν»

Το συνολικό ποσό των 7 χιλιάδων ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, όπως δακτυλίδια και ρολόγια, έκλεψαν άγνωστοι αλλοδαποί, που υποδύονταν τους ελαιοχρωματιστές, από το σπίτι ζεύγους ηλικιωμένων στη Δρομολαξιά.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 16.40 το απόγευμα συνταξιούχος γυναίκα 77 ετών από τη Δρομολαξιά, κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι μισή ώρα προηγουμένως ενώ βρισκόταν στην οικία της μαζί με το σύζυγο της, δέχθηκε επίσκεψη από δύο αλλοδαπούς άνδρες ηλικίας περίπου 30 – 35 χρόνων μαζί με δύο παιδιά ηλικίας περίπου 8 – 10 χρόνων.

Οι άνδρες ανέφεραν στο ζεύγος ότι ήταν ελαιοχρωματιστές και εάν ήθελαν θα μπορούσαν να μπογιατίσουν το σπίτι τους εξωτερικά.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία ενώ το ζεύγος συνομιλούσε με τους δύο αλλοδαπούς έφτασε στο σπίτι μία αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 30 ετών, η οποία προσφέρθηκε να βοηθήσει την γυναίκα να φτιάξουν καφέ.
 
Ενώ οι δύο γυναίκες έφτιαχναν καφέ ο ένας άνδρας και ένα από τα παιδιά ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Η 77χρονη υπέδειξε που βρισκόταν η τουαλέτα και ο άνδρας βγαίνοντας έκλεισε την πόρτα της κουζίνας που οδηγούσε στο υπόλοιπο σπίτι.
 
Ακολούθως, έφτασαν στη σκηνή άλλες δύο αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας περίπου 30 ετών τις οποίες σε κάποια στιγμή η 77χρονη αναζήτησε ωστόσο αυτές είχαν ήδη αναχωρήσει από το σπίτι.
 
Στη συνέχεια αναχώρησαν βιαστικά από το σπίτι οι δύο άνδρες με τα παιδιά και την γυναίκα αναφέροντας στο ζεύγος ότι θα πήγαιναν να φέρουν μπογιές για να συνεχίσουν το μπογιάτισμα αφού ήδη είχαν αρχίσει να δουλεύουν στον εξωτερικό τοίχο της οικίας.
 
Μετά την αναχώρηση των αλλοδαπών ο σύζυγος της παραπονούμενης μετέβη στο υπνοδωμάτιο του όπου είδε ότι το συρτάρι του κομοδίνου του ήταν ανοικτό και από έλεγχο που διενήργησε αντιλήφθηκε ότι έλειπαν 6 χιλιάδες ευρώ μετρητά, τρία ρολόγια, 4 δακτυλίδια αξίας 400 ευρώ, ένα ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια, ένας χρυσός σταυρός με η καδένα του αξίας 200 ευρώ και το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ που κλάπηκε από το πορτοφόλι του.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου οι οποίοι διενήργησαν έρευνες.  
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)