Αυτός είναι ο ύποπτος για το φονικό στον Άγ. Δομέτιο – Διεκδικούσε τη γυναίκα του θύματος

Προς συγκεκριμένη κατεύθυνση βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση το φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Δομέτιο, με θύμα 25χρονο από την Ινδία, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές από άλλο πρόσωπο το οποίο επίσης τραυμάτισε την 44χρονη σύζυγο του θύματος.

Όπως διαπιστώνεται, ο δράστης, 26 ετών από την Ινδία, μετέβη στο διαμέρισμα με πρόθεση αφού είχε στην κατοχή του μαχαίρι και το ζεύγος δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Το μένος του δράστη και η πρόθεση του, φαίνεται και από τις 9 μαχαιριές που φέρει το θύμα σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ η 44χρονη σύζυγός του φέρει 7 τραύματα.

Αιτία της φονικής επίθεσης ήταν η 44χρονο σύζυγος, καθώς θύμα και δράστης διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα και ως εκ τούτου οι ανακριτές αποδίδουν το φονικό σε έγκλημα πάθους.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της 44χρονης, η οποία θα ανακριθεί όταν είναι σε θέση, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Ωστόσο σε ότι αφορά την ταυτότητα του φαίνεται να έχει εξακριβωθεί και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών και εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό του MALKIT SINGH, 26 ετών, από την Ινδία.  

Ο 26χρονος, καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, μαχαιροφορίας, καθώς και άλλα αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 27 Αυγούστου, 2017 στη Λευκωσία. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Δειτε Επισης

Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού-Στις 8 Μαΐου η συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών