Ιερέας φέρεται να ξυλοφόρτωσε οικιακή βοηθό σε χωριό της Λεμεσού

Ενώπιον των αρχών βρίσκεται καταγγελία οικιακής βοηθού που εργαζόταν σε μικρό χωριό της Επαρχίας Λεμεσού σύμφωνα με την οποία ιερέας που διαμένει στο χωριό την ξυλοφόρτωσε και αποπειράθηκε να την βιάσει.
 
Τα γεγονότα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», διαδραματίστηκαν στις 15 του περασμένου Ιουλίου. Η οικιακή βοηθός που εργαζόταν στην οικία του ιερέα για να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα του, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό στον Αστυνομικό σταθμό Μονής. Όπως κατήγγειλε, ο ιερέας την ξυλοφόρτωσε, ενώ προσπάθησε και να την βιάσει και ακολούθως έφυγε από την οικία.
 
Στη συνέχεια η οικιακή βοηθός βγήκε στον κεντρικό δρόμο του χωριού και με ωτοστόπ έφτασε στον Αστυνομικό σταθμό Μονής όπου κατήγγειλε την υπόθεση. Ακολούθως με συνοδεία αστυνομικών επέστρεψε στο χωριό, για να μαζέψει τα προσωπικά της αντικείμενα, όχι όμως τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, τα οποία έχει στην κατοχή του ο ιερέας.
 
Η υπόθεση καταγγέλθηκε από συγχωριανούς στον κοινοτάρχη της Κοινότητας ο οποίος μετέβη ο ίδιος στον αστυνομικό σταθμό και συνομίλησε με την αλλοδαπή κοπέλα η οποία έκλαιγε και ήταν ταραγμένη. Την επόμενη μέρα η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.
 
Για την υπόθεση ο Κοινοτάρχης του χωριού απέστειλε επιστολή προς τον χωρεπίσκοπο Αμαθούντος  και στον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού με τα γεγονότα της υπόθεσης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια αντίδραση. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πολίτης», ο κοινοτάρχης εξέφρασε φόβους για συγκάλυψη της υπόθεσης.
 
Πάντως σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού που μίλησε στον «Πολίτη» η έκβαση της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από τη γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας.
 
Όσο για τον χωρεπίσκοπο Αμαθούντος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Λεμεσού, αυτός βρίσκεται στο εξωτερικό και θα διερευνήσει το θέμα όταν επιστρέψει. 

Δειτε Επισης

Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Ράφα, ενώ η πίεση για κατάπαυση του πυρός εντείνεται
Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Με όνομα βαρύ σαν ιστορία-Τα παιδιά των πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας που μπήκαν στην πολιτική
Αναζητώντας δικαίωση σε ένα ωκεανό αδικίας...
Το πραξικόπημα, η εισβολή, οι κόντρες και μία ύλη που δεν καλύπτεται
Σχεδόν 400 άτομα ζήτησαν βοήθεια για στέγαση το 2023-Διπλασιάστηκαν οι αριθμοί σε ένα χρόνο
Κρίσιμος μήνας για ΥΠΑΝ ο Μάιος, ανακοινώνει τις θέσεις για ενιαία εκπαίδευση-Τι ζητούν οι γονείς
Τι περιέχει η πρόταση για εκεχειρία που συμφώνησε η Χαμάς-Συμφωνία τριών φάσεων
Συνεχίζονται οι συλλήψεις στα κατεχόμενα για τα πλαστά διπλώματα-Χειροπέδες και σε δημοσιογράφο
Η Χαμάς αποδέχθηκε πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα-Αρνητική η πρώτη αντίδραση Ισραήλ