15χρονος οδηγός στην Πάφο-Μεθυσμένη στη Λεμεσό-Ραλίστας στην Π.Χρυσοχούς

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μέλη της Τροχαίας βρέθηκαν για ακόμη μία φορά ενώπιον ασυνείδητων οδηγών που είτε οδηγούσαν χωρίς άδεια και ασφάλεια, είτε είχαν περάσει κατά πολύ το όριο ταχύτητας του νόμου, είτε ήταν μεθυσμένοι.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην επαρχία Πάφου, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 15χρονο, έχοντας ως συνοδηγό τον 64χρονο παππού του. Ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από  πιστοποιητικό ασφάλειας. Οδηγήθηκαν και οι δύο στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Επίσης, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στην Πόλη Χρυσοχούς, μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 84 ΧΑΩ αντί 50 που είναι το ανώτατο όριο για το συγκεκριμένο δρόμο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έκδοση εξώδικης ρύθμισης με αποτέλεσμα να πληροφορηθεί ότι είναι υπό σύλληψη. Αυτός φέρεται να προέβαλε αντίσταση αρχικά στο να του τοποθετηθούν χειροπέδες, ενώ μετά από λίγα λεπτά συμμορφώθηκε και έδωσε τα στοιχεία του. Πρόκειται για 36χρονο από την Επαρχία Λευκωσίας. Στη συνέχεια απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Στην επαρχία Λεμεσού, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης τα οποία βρίσκονταν σε περιπολία για πάταξη της νεανικής παραβατικότητας, ανέκοψαν για έλεγχο  στην οδό Πάφου, μοτοποδήλατο το οποίο οδηγείτο από νεαρό πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 16χρονο ο οποίος οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται απ πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς αριθμούς εγγραφής και χωρίς προστατευτικό κράνος. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο είχε σβησμένους τους αριθμούς μηχανής και σκελετού. Για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 14χρονου. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη όπου ανακρίθηκαν στην παρουσία των γονιών τους και αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή του εντοπισμού του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη του μοτοποδηλάτου.
 
Τέλος, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 38χρονη. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου αλκοτέστ που ακολούθησε, η αρχική ένδειξη ήταν 160μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο και η τελική ένδειξη ήταν 111μg. Η 38χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη ενώ η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.    

Δειτε Επισης

Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την ενέδρα στην Ανθούπολη-Δίπλα δίπλα δράστες και θύμα
ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τις φλόγες στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού-Σε ετοιμότητα για πιθανές εκκενώσεις
Πρόεδρος Ανωτάτου: Γυναίκες το 56% του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Ανησυχία της Κυβέρνησης για τη νέα εγκληματική ενέργεια-«Αξιολογούμε διαρκώς τα μέτρα»
Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών-Στάλθηκε επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο