Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στα Πολεμίδια

Συνελήφθη γύρω στις 5 τα ξημερώματα σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 50χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.30 ψες, ενώ ο 50χρονος βρισκόταν ως θαμώνας σε καφενείο στη Λεμεσό, φαίνεται η συμπεριφορά του να άρχισε να γίνεται ενοχλητική, δηλαδή να φωνάζει και να σπάζει ποτήρια και του ζητήθηκε από τον διαχειριστή του καφενείου να το εγκαταλείψει, πράγμα το οποίο έπραξε.

Ο 50χρονος φέρεται να επέστρεψε στο καφενείο με το αυτοκίνητό του, άλλες τρεις φορές αλλά πριν προλάβει να κατέβει, ο διαχειριστής του καφενείου τον έδιωξε.

Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα, ο 50χρονος επέστρεψε εκ νέου στο καφενείο και θεάθηκε να βρίσκεται ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο. Αυτός φέρεται να έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια να εγκατέλειψαν τη σκηνή. Κατά τη διαφυγή τους, συγκρούστηκαν ελαφρά με άλλο αυτοκίνητο και ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο 50χρονος, φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός.

Μετά τη σύλληψη του 50χρονου, ακολούθησε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία, τα υποστατικά και τα αυτοκίνητά του, όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Συνεχίζονται οι εξετάσεις για εντοπισμό τόσο του κυνηγετικού όπλου όσο και του οδηγού του αυτοκινήτου.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 44χρονος που εντοπίστηκαν στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Διεθνής αγωνία για τη Ράφα καθώς εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην Έγκωμη
Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Ράφα, ενώ η πίεση για κατάπαυση του πυρός εντείνεται
Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Με όνομα βαρύ σαν ιστορία-Τα παιδιά των πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας που μπήκαν στην πολιτική
Αναζητώντας δικαίωση σε ένα ωκεανό αδικίας...
Το πραξικόπημα, η εισβολή, οι κόντρες και μία ύλη που δεν καλύπτεται
Σχεδόν 400 άτομα ζήτησαν βοήθεια για στέγαση το 2023-Διπλασιάστηκαν οι αριθμοί σε ένα χρόνο
Κρίσιμος μήνας για ΥΠΑΝ ο Μάιος, ανακοινώνει τις θέσεις για ενιαία εκπαίδευση-Τι ζητούν οι γονείς