Έρημη η πρωτεύουσα – Πήχτρα οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και σήμερα, 15 Αυγούστου, οι εκδρομικοί χώροι, και κυρίως η περιοχή Τροόδους, έχουν την τιμητική τους, με αποτέλεσμα τα αστικά κέντρα να ερημώνονται, με πιο χαρακτηριστικό, αυτό της πρωτεύουσας, της οποίας οι δρόμοι έχουν αδειάσει.
Για όσους βέβαια ξέμειναν στην Λευκωσία, η οδήγηση κάτι τέτοιες μέρες στο κέντρο είναι απόλαυση... αφού το μόνο που μπορεί να σε σταματήσει είναι κανένα κόκκινο φανάρι.
 
Αυξημένη η κίνηση προς το Τρόοδος
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, αυξημένη είναι η τροχαία κίνηση στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, Περιστερώνας, Αστρομερίτη, και γι αυτό οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί, να τηρούν τις αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στα διάφορα σημεία. Αυξημένη κίνηση παρατηρείται εξάλλου και στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος από τη Λεμεσό.
 
Από την άλλη, σε νεότερη ανακοίνωση το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι οι  εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Πασιά Λειβαδι, Μέσα Ποταμού, Καμπί του Καλογήρου, Τροοδίτισσας,  Μάραθος,  Αγίας Παρασκευής,  Κιόνια  και Μάντρα του Καμπιού είναι υπερπλήρεις.
 
Το κοινό προτρέπεται όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους: Αρμυρολίβαδο, Κάμπος του Λειβαδιού, Κόρνος,  Κακομάλλη, Καπουρά, Φράκτης του Ξυλιάτου,  Φράκτης του Προδρόμου και Ξεραρκάκα οι οποίοι όμως, μπορεί να δεχτούν περιορισμένο αριθμό εκδρομέων.
 
Εξάλλου, νωρίτερα η αστυνομία είχε προειδοποιήσει για την αυξημένη τροχαία κίνηση που αναμένετο σήμερα, λόγω Δεκαπενταύγουστου στους κυπριακούς δρόμους, ενώ είχε σημειώσει πως η παρουσία της καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα είναι έντονη.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών