Έσυραν στη φυλακή μητέρα 10χρονου αγοριού και λήπτη του ΕΕΕ για ανεξόφλητα εντάλματα

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…
 
Άλλη μια περίπτωση που αποδεικνύει περίτρανα την επιλεκτική δικαιοσύνη και την επιλεκτική επίδειξη μηδενικής ανοχής των αρχών…
 
Τι και αν ελεύθεροι παραμένουν όσοι κατέστρεψαν την οικονομία του τόπου, τι και αν ελεύθεροι παραμένουν εγκληματίες, τι και αν ελεύθεροι χρωστούν στο κράτος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τι και αν κάποιοι αδικοπραγούντες τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης και διάφορα άλλα, οι αρχές έδειξαν για άλλη μια φορά το «ανθρώπινο πρόσωπο» τους για το οποίο ακούσαμε ουκ ολίγες φορές ότι επιδεικνύουν…
 
14 Αυγούστου, παραμονή του δεκαπενταύγουστου και εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών, η αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 33χρονη μητέρα «εγκληματία», αφού εναντίον της εκκρεμούσαν ανεξόφλητα εντάλματα.
 
Συγκεκριμένα, η 33χρονη μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, είναι διαζευγμένη και λήπτης του ΕΕΕ και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν κατάφερε να αποπληρώσει αστικά χρέη περίπου 8 χιλιάδων ευρώ (π.χ δικηγόρους κτλ).
 
Ως εκ τούτου, εναντίον της εκκρεμούσαν εντάλματα και σήμερα το πρωί η 33χρονη ενώ βρισκόταν με το 10χρονο γιο της στο όχημα, αστυνομικοί την ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο στο Καϊμακλί. Τότε διαπίστωσαν ότι εναντίον της εκκρεμούσαν ανεξόφλητα εντάλματα, και οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα όπου και εκτέλεσαν το ένταλμα σύλληψης της και στη συνέχεια την οδήγησαν στις Κεντρικές φυλακές.
 
Έτσι χάρη στο «ανθρώπινο πρόσωπο» των αρχών, η μητέρα η οποία αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας, θα παραμείνει μακριά από το 10χρονο παιδί της.
 
Η 33χρονη για να αποφυλακιστεί θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό και να γίνει ο απαραίτητος διακανονισμός ούτως ώστε το ποσό να αποπληρωθεί με δόσεις. Όπως μας ανέφεραν συγγενικά πρόσωπα της 33χρονης, είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί το ποσό αφού η νεαρή μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλοί είναι αυτοί που βρέθηκαν στις Κεντρικές φυλακές για ανεξόφλητα εντάλματα, ωστόσο η Νομική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Τμήμα φυλακών καταβάλουν προσπάθειες για την άμεση αποφυλάκιση τους προχωρώντας σε διακανονισμό ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που χάρη στη βοήθεια του κόσμου αποφυλακίστηκαν πρόσωπα.
 
Διαβάστε επίσης: 

Έστειλαν μαθητή στις Κεντρικές Φυλακές για ανεξόφλητο εξώδικο 150 ευρώ

Συγκινητικό! Ηλικιωμένη έδωσε από τις οικονομίες της και αποφυλάκισε τον άστεγο  

Ο θάνατος του 18χρονου κρατούμενου εν μέσω «πολέμου» συμφερόντων  

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών