Τράκαρε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και άφησε χωρίς ρεύμα όλη τη γειτονιά

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχή της Αραδίππου προκάλεσε σύγκρουση αυτοκινήτου που οδηγούσε 21χρονος, σε πάσσαλο της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να τον κόψει από τη βάση του.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22.05 χθες βράδυ 21χρονος από την Αραδίππου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του με συνοδηγό τον αδελφό του 26 χρόνων, σε ανώνυμη επέκταση της Οδού Γεωργίου Σεφέρη στην Αραδίππου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε αρχικά πάνω στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε πάσσαλο της ΑΗΚ.  
 
Από την σύγκρουση το όχημα υπέστη εκτεταμένες υλικές ζημιές ενώ ο πάσσαλος της ΑΗΚ κόπηκε από τη βάση του, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή ρεύματος σε παρακείμενες κατοικίες.  
 
Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.  
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι αφού διαπίστωσαν ότι από την αποκοπή του πασσάλου της ΑΗΚ υπήρχαν σπινθήρες, απέκλεισαν την περιοχή, μέχρι την άφιξη ανδρών της Αρχής προκειμένου να διακόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στη περιοχή.  
 
Το συνεργείο της ΑΗΚ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για αλλαγή του πασσάλου και αποκατάσταση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»