«Μοιράζει» εξώδικα η αστυνομία για οδήγηση χωρίς…ελεύθερα χέρια

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, συνεχίστηκαν χθες βράδυ οι συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.
 
Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας διενήργησαν ελέγχους σε πόλεις της επαρχίας Λευκωσίας με σκοπό την πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας και των τροχαίων παραβάσεων.
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν 101 καταγγελίες για οδήγηση οχήματος με υπερβολική ταχύτητα, ενώ καταγγέλθηκαν και εννέα μοτοσικλετιστές οι οποίοι οδηγούσαν το όχημα τους χωρίς να φέρουν κράνος. Καταγγέλθηκαν επτά οδηγοί, οι οποίοι εντοπίστηκαν να παραβιάζουν κόκκινο φωτεινό σηματοδότη τροχαίας. Συνολικά έγιναν 194 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις.
 
Κατακρατήθηκαν ένα αυτοκίνητο και επτά μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, ενώ εντοπίστηκε και κατακρατήθηκε μία κλοπιμαία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Περαιτέρω, έγιναν τρεις συλλήψεις προσώπων για αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξαν.
 
Κατά την ίδια επιχείρηση, κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο από το Τμήμα Τελωνείου σχετικά με υπόθεση μεταφοράς ειδών υπόδησης τα οποία φέρεται να είναι απομιμήσεις.
 
Στην επαρχία Λεμεσού, συνεχίστηκε η εκστρατεία για πάταξη των φαινομένων της οδήγησης χωρίς ελεύθερα χέρια και της παραβίασης φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας, με στόχο την πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων.
 
Κατά τη διενέργεια ελέγχων από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού έγιναν 32 καταγγελίες για παραβιάσεις κόκκινων φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας και 18 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ελεύθερα χέρια. Συνολικά έγιναν 122 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.
 
Επιπρόσθετα, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν ελέγχους στη πόλη και επαρχία Πάφου. Ελέχθησαν 50 οχήματα και προέκυψαν 14 συνολικά καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Δειτε Επισης

Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου