Τραγική ιστορία! «Έφυγε» με τον ίδιο τρόπο ο μαθητής που έχτισε το κιόσκι εις μνήμη των συμμαθητών του

Το κάψιμο του κιόσκι στο Λύκειο Παλιομετόχου από ανεγκέφαλους πριν από μερικές ημέρες, στάθηκε η αφορμή για να βγει στο φως μια πραγματικά τραγική ιστορία που κρυβόταν πίσω από αυτό το δημιούργημα μαθητών, που χτίστηκε εις μνήμη δυο συμμαθητών τους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο.
Πρόκειται για την Χρυσοστόμη και τον Πάμπο, 16 ετών, οι οποίοι το 2004 έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λακατάμια, ξεψύχησαν στην άσφαλτο.  Οι δυο φίλοι που φοιτούσαν στο Λύκειο Παλιομετόχου, επέβαιναν σε όχημα μαζί με άλλους δυο φίλους τους και επέστρεφαν από νυχτερινή έξοδο.
 
Οι συμμαθητές τους, για να τιμήσουν την μνήμη τους έχτισαν το κιόσκι που βρισκόταν στο σχολείο, μέχρι που προχθές ασυνείδητοι και ανεγκέφαλοι το έκαψαν με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή των φίλων των αδικοχαμένων.
 
Στο χτίσιμο του κιόσκι, συνέβαλε σε μεγαλύτερο βαθμό ο 16χρονος φίλος των δυο θυμάτων, ο Παναγιώτης Φωτίου, ο οποίος εργαζόταν συνεχώς μέχρι την ολοκλήρωση του. «Ήταν περήφανος, ήθελε να τελειώσει και έλεγε συνέχεια ότι είναι για τους φίλους του που πέθαναν», αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του που θυμούνται…
 
Η μοίρα όμως έπαιξε το ίδιο παιχνίδι και στον Παναγιώτη. Τέσσερα χρόνια μετά, ο 16χρονος που έχτισε το κιόσκι για τους φίλους του που ξεψύχησαν στην άσφαλτο, «έφυγε» και αυτός με τον ίδιο τρόπο.
 
Έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αγιά Μαρίνα Ξυλιάτου το2008,  ο Παναγιώτης, άφησε και αυτός την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Τυχαία, οδηγός του διερχόμενου οχήματος που συγκρούστηκε βίαια, ήταν οικογενειακός φίλος του. 
 
Ως εκ τούτου, η ενέργεια των ανεγκέφαλων, γιατί μόνο ανεγκέφαλους μπορείς να τους χαρακτηρίσεις, προκάλεσε οργή, με τους φίλους και συμμαθητές και των τριών θυμάτων, να προσπαθούν να βρουν λύση προκειμένου να ξανά χτίσουν το κιόσκι εις μνήμη και των τριών θυμάτων.
 

Δειτε Επισης

Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Η ώρα της τελικής σύγκρουσης, έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις