Κρυφτούλι με τις αρχές παίζει ο δράστης του φονικού της Λεμεσού

Ενώ η Αστυνομία, μέσα από μαρτυρίες που εξασφάλισε, έλυσε τον γρίφο των αιτίων που οδήγησαν στον φόνο του 45χρονου από την Σριλάνκα τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Κυριακής στη Λεμεσό, άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 49χρονος φερόμενος δράστης.
 
Εκτιμάται πως ακόμη κρύβεται στη Λεμεσό, καθώς δεν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία που να μαρτυρούν την αναχώρησή του από την πόλη.  
 
Αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο, όπως αποκάλυψαν μάρτυρες, αυτά φαίνεται να ξεκίνησαν τη νύχτα του Σαββάτου σε δείπνο ομάδας Σρι Λανκέζων, που έγινε στο ίδιο διαμέρισμα που την επομένη διαπράχθηκε ο φόνος.
 
Ο 49χρονος, για άγνωστη αιτία διαπληκτίστηκε με τον 45χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εκσφενδονίσει εναντίον του ένα πιάτο με φαγητό. Τα πνεύματα  προσωρινά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν, όμως την επομένη ο 49χρονος επανήλθε με μαχαίρι να πάρει εκδίκηση για την προσβολή.
 
Η ένοικος του διαμερίσματος  ισχυρίζεται πως το θύμα ήταν συγγενής της και κάποιες φορές διανυκτέρευε κοντά της. Απορρίπτει τον ισχυρισμό πως διατηρούσε σχέσεις με τους εμπλεκόμενους στο αιματηρό επεισόδιο.
 
Η ίδια είχε συνάψει στο παρελθόν δύο γάμους με αλλοδαπό και τουρκοκύπριο που αποδείχθηκαν εικονικοί. Ωστόσο στην παρούσα φάση δεν μπορεί να διωχθεί για τα συγκεκριμένα αδικήματα και να απελαθεί, αφού είναι η κύρια μάρτυρας στην σοβαρή υπόθεση φόνου.
 

Δειτε Επισης

Πλημμύρισαν υπόγεια και δρόμοι, 72 κλήσεις για βοήθεια- Ο απολογισμός της κακοκαιρίας
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
Στο νοσοκομείο γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική
Όχημα ανετράπη και κατέληξε σε χωράφι-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η επιχείρηση διάσωσης του στρατιώτη στη Λευκωσία
Βροχόπτωση και χαλαζόπτωση στον αυτοκινητόδρομο-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Ανέβαζαν βίντεο στο διαδίκτυο από το Πουρνάρα και ενημέρωναν διακινητές για την άφιξη μεταναστών
Στρατιώτης έπεσε σε γκρεμό στη Λευκωσία-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης