Αφαντος ο καταζητούμενος για τη στυγερή δολοφονία 45χρονου από τη Σρι Λάνκα

Κανένα ίχνος του καταζητούμενου από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του φονικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Λεμεσό, με θύμα 45χρονο ομοεθνή του.
 
Οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό και σύλληψή του και σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος διακινείται με όχημα μάρκας Mitsubishi Lancer, γκρίζου χρώματος και με αριθμούς εγγραφής HZP 477.
 
Η Αστυνομία εντόπισε δυο διαφορετικές ταυτότητες με τη φωτογραφία του, η πρώτη με το όνομα Anurasiri Hewabattage, 49 χρόνων από τη Σρι Λάνκα και η δεύτερη με το όνομα Rohitha Hewa Βettige, 46 χρόνων από τη Σρι Λάνκα.
 
Ο ίδιος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70 – 1,75μ,  με μαύρα μάτια και μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ η αστυνομία σημειώνει πως δεν φέρει πλέον μούσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε.
 
Από τις εξετάσεις έχει επίσης διαπιστωθεί πως βρισκόταν στην Κύπρο παράνομα, καθώς είχε απελαθεί το 2011, ενώ η σύζυγος του, που πρόσφατα είχε αιτηθεί άδεια παραμονής στο νησί, δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται πως βρίσκεται μαζί του.
 
Τα κίνητρα του φονικού φαίνεται να σχετίζονται με παρεξήγηση και επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια γεύματος που είχε παρέα αλλοδαπών στο διαμέρισμα όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, που βρίσκεται στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Μιχαήλ Μιχαηλίδη.

Σήμερα, εξάλλου, διενεργείται η νεκροτομή επί της σορού του 45χρονου θύματος, το οποίο δέχθηκε μια και μόνο μαχαιριά από το δράστη, μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος.
 
Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου, όπως επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών