Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας, κόρη και χειριστής του μοιραίου σκάφους στον Ακάμα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για οικογένεια Κινέζων τουριστών που επέβαιναν σε ταχύπλοο σκάφος αναψυχής στην περιοχή Λουτρά της Αφροδίτης, μαζί με 32χρονη φίλη τους. Η άτυχη 32χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο, την ίδια ώρα που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ο χειριστής του σκάφους, ο πατέρας της οικογένειας Κινέζων και η μια του κόρη.

Σύμφωνα με μαρτυρία χειριστή διερχόμενου σκάφους γύρω στις 19:20 χθες το βράδυ, το ταχύπλοο φέρεται να προσέκρουσε σε βράχους με αποτέλεσμα να βουλιάξει.

Χειριστής του ταχύπλοου ήταν ο Ε/κ Μηνάς Ιωάννου ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή και ενοικιάζει σκάφη τα οποία οδηγούσε άλλοτε ο ίδιος ή τα έδιδε στους πελάτες που είχαν άδεια οδήγησης.

Στο σκάφος σύμφωνα με την Αστυνομία, επέβαινε  τετραμελής  οικογένεια Κινέζων τουριστών που αποτελείτο από την μητέρα τον πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους περίπου 10 και 11 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την 32χρονη φίλη τους επίσης Κινέζα που τραυματίστηκε θανάσιμα και τον χειριστή του σκάφους που τραυματίστηκε σοβαρά. Ο θάνατος της άτυχης 32χρονης ήταν ακαριαίος καθώς χτύπησε στο κεφάλι. 

Το ΚΣΕΔ Λάρνακας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έλαβε πληροφορία για ναυτικό ατύχημα σε σκάφος αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή Fontana Amorosa. Οι επιβαίνοντες, περισυνελέγησαν και διακομίστηκαν άμεσα με σκάφη της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας Λατσιού καθώς και με άλλα παραπλέοντα σκάφη στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λατσιού.

Από την σύγκρουση η μία κοπέλα φίλη της οικογένειας,  τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με άλλο σκάφος στο Λιμάνι Λατσιού και ακολούθως στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της.

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, περισυνελέγησαν άμεσα από σκάφη της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας Λατσιού και από άλλα σκάφη και μεταφέρθηκαν στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λατσιού και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας της μητέρας της οικογένειας και του αγοριού δεν εμπνέει καμία ανησυχία, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς. 

Η νεκροψία της γυναίκας θα γίνει στο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Πάφου στις αύριο στις 09:00 το πρωί.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια του  δυστυχήματος, ενώ στο Νοσοκομείο κλήθηκε και διερμηνέας. Εντωμεταξύ η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του χειριστή του σκάφους ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος. 

Δειτε Επισης

Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου