Άφαντος ο δράστης του φονικού της Λεμεσού – Διπλό ένταλμα σύλληψης

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 49χρονου από τη Σρι Λάνκα εξασφάλισε από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία, μετά την διάπραξη του φονικού στη Λεμεσό, με θύμα  45χρονο ομοεθνή του. Η δολοφονία διαπράχθηκε σε διαμέρισμα της φίλης του 49χρονου, στην 1.20 τα ξημερώματα, στην οδό Μιχαήλ Μιχαηλίδη, στη Λεμεσό.
 
Από περαιτέρω έρευνες διαπιστώθηκε πως ο 49χρονος, φερόμενος δράστης, βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο, καθώς είχε απελαθεί το 2011, ενώ στο διαμέρισμά του εντοπίσθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Επειδή κυκλοφορεί με άλλο όνομα και διαφορετικό διαβατήριο απ’ ότι προηγουμένως, η Αστυνομία εξέδωσε και δεύτερο ένταλμα σύλληψής του με τα νέα του δεδομένα της ταυτότητας του.   Η Αστυνομία ερεύνησε το διαμέρισμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε ο 49χρονος,  χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.
 
Το θύμα, όπως προκύπτει από την μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία,  άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, και μετά από σύντομη λογομαχία στον χώρο της εισόδου, δέχθηκε κτυπήματα με μαχαίρι, τα οποία ήταν θανατηφόρα, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σκηνή.
 
Μια μαχαιριά στον θώρακα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών πρέπει να ήταν κι η θανατηφόρα για τον 45χρονο. Νεκροψία επί της σορού του θα διενεργηθεί αύριο στις 9 το πρωί.
 
Τα κίνητρα του φονικού δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει και γίνονται προσπάθειες να εξακριβωθούν μέσα από μαρτυρίες ομοεθνών, θύμα και θύτη, οι οποίοι αναφέρονται γενικά σε βεντέτα που υπήρχε για καιρό μεταξύ τους.
 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»