Σκληρή απάντηση του δικηγόρου της οικογένεια της μικρής Μαρίε περί εντοπισμού της στην Τουρκία

Μετά από το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης για εντοπισμό της μικρής Μαρίε στην Αττάλια της Τουρκίας αλλά και την επιβεβαίωση του δημοσιεύματος από αστυνομία και Κυβέρνηση ο δικηγόρος της οικογένειας της 4χρονης ξεσπά υποστηρίζοντας ότι πρόκειται αναληθές δημοσίευμα.
Σε δημόσια ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb διαψεύδει το δημοσίευμα το οποίο αναστάτωσε την οικογένεια της μικρής Μαρίε ενώ, χαρακτήρισε απαράδεκτο τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας.

Δείτε της ανέφερε ο ίδιος ο δικηγόρος της οικογένειας Λάρης Βραχίμης:
 
"Η είδηση του Πολίτη ότι η μικρή Μαρίε έχει εντοπιστεί από τις Τουρκικές αρχές και βρίσκεται σε ένα σκάφος της Αττάλιας ανήκει δυστυχώς στη σφαίρα της φαντασίας. Πρόκειται για μια κατασκευασμένη είδηση. Απαράδεκτος ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας που εντελώς ανεύθυνα επιβεβαίωσε αρχικά την πληροφορία για να μη χαλάσει τις σχέσεις του με το συγκεκριμένο φύλλο για να έρθει να ανασκευάσει την αρχική του τοποθέτηση κατόπιν εορτής με μια πυθιακή δήλωση. Απαράδεκτος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που και ο ίδιος προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ της διατήρησης των σχέσεων του με την εφημερίδα και της αλήθειας. Η ζημιά που έχει προκαλέσει το δημοσίευμα στην προσπάθεια εντοπισμού και επιστροφής της Μαρίε είναι αυτή τη στιγμή δύσκολο να εκτιμηθεί αλλά δυνητικά πολύ μεγάλη. Η μέχρι τώρα συμβολή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην προσπάθεια της οικογένειας είναι ανεκτίμητη, τα Μέσα όμως θα πρέπει να αποφεύγουν να δημοσιεύουν εμπιστευτικές πληροφορίες που είναι προϊόν διαρροών πολλές από τις οποίες, όπως η συγκεκριμένη, είναι ψευδείς, τον αντίκτυπο τον οποίων στην υπόθεση δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν".

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»