Διοικητική έρευνα για το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο στα Πολεμίδια

Διοικητική έρευνα διέταξε ο Αρχηγός Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα από την Τροχαία Λεμεσού κατά την διερεύνηση του τριπλού θανατηφόρου τροχαίου στην περιοχή των Πολεμιδιών στις 27 του περασμένου Μαΐου.  
 
Τότε μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων «κόπηκε το νήμα της ζωής των τριών νέων ανθρώπων» που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο, του Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, του Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και του Παναγιώτη Στεφάνου, 26 χρόνων.
 
Ο πατέρας ενός των θυμάτων και συγκεκριμένα ο Μάριος Γιασεμή κατήγγειλε την Τροχαία για παραλείψεις και χειρισμούς προχειρότητας, με αποτέλεσμα να μην κατηγορηθεί ακόμη για το θανατηφόρο τροχαίο ο 25χρονος οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου αυτοκινήτου στο δυστύχημα.
 
Ο ίδιος ο πατέρας του Ανδρέα Γιασεμή κάλεσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αναθέσει εκ νέου την διερεύνηση της υπόθεσης σε εξεταστές του Αρχηγείου, χαρακτηρίζοντας τις έρευνες που διεξάγονται εξαιρετικά βραδείς και πρόχειρες. Υποστηρίζει ακόμη ότι μάρτυρες έχουν επηρεαστεί, αφού σώπασαν απειλήθηκαν, ενώ έχουν κατά τον ισχυρισμό του καταστραφεί ή αλλοιωθεί σημαντικά τεκμήρια από το τριπλό θανατηφόρο.    
 
Ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται εντός των ημερών να παραδοθεί στον Γ. Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης. Στον φάκελο θα περιλαμβάνονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που έγιναν στον 25χρονο για να διαπιστωθεί αν το βράδυ του μοιραίου συμβάντος, οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.
 
Να υπενθυμίσουμε πως ο 25χρονος έχει καταδικαστεί από το επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 5μηνη φυλάκιση αφού βρέθηκε ένοχος σε υπόθεση επίθεσης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης καθώς και τροχαίων αδικημάτων, αφού οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και άδεια κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα καταδικάστηκε για επίθεση σε οδηγό ταξί, σε περιστατικό που προηγήθηκε του τραγικού τροχαίου.

Δειτε Επισης

Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο