Δεν παραδέχθηκαν ενοχή τα αδέρφια για την επίθεση σε Λοχία της αστυνομίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν  σήμερα τα δύο αδέρφια, ηλικίας 20 και 25 ετών, από τη Νατά που είχαν συλληφθεί για το επεισόδιο και τον τραυματισμό Λοχία Αστυνομίας, τα οποία δεν παραδέχθηκαν ενοχή  στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση με αριθμό 2650/17 για τις 06/02/2018  για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.
 
Το σοβαρό επεισόδιο στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται τα δύο αδέρφια διαδραματίστηκε όταν η σταθμάρχης, Λοχίας του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς και δύο συνάδερφοι της μετέβησαν με 25χρονο κρατούμενο στο σπίτι του για σκοπούς έρευνας.
 
Ο 25χρονος είχε συλληφθεί την προηγούμενη μέρα για φωτιά σε φυτεία στην κοινότητα Αμαργέτης. Έξω από την οικία του 25χρονου εντοπίστηκε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη μοτοσικλέτα, αυτός αντέδρασε βίαια, άρχισε να φωνάζει και ακολούθως επιτέθηκε εναντίον της αστυνομικού. Άρπαξε από τα χέρια της το φάκελο της υπόθεσης και τράπηκε σε φυγή.
 
Οι δύο αστυνομικοί τον ακολούθησαν για να τον ακινητοποιήσουν σε κοντινή απόσταση ενώ πεταγμένο βρήκαν στο έδαφος και τον φάκελο. Την ίδια στιγμή βγήκε από την οικία του υπόπτου ένα άτομο το οποίο είχε το πρόσωπο του καλυμμένο. Στα χέρια του κρατούσε μια κατσαρόλα με ζεστό υγρό το οποίο προσπάθησε να ρίξει στην Λοχία.
 
Το άτομο αυτό που είναι ηλικίας 20 ετών συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον αδερφό του 25χρονου. Η Λοχίας διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις και ακολούθως πήρε εξιτήριο με άδεια ασθενείας.

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα