Στο πόδι η πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της νύχτας

Σε τέσσερα περιστατικά ανταποκρίσθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Πυροσβεστική υπηρεσία.
 
Συγκεκριμένα η ώρα 23.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο χωριό Αναβαργός στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.58. Η φωτιά ξεκίνησε από φριτέζα στην κουζίνα και επεκτάθηκε σε εξοπλισμό της κουζίνας. Ζημιές από τον καπνό και τα θερμά αέρια έπαθε και η βαφή της κουζίνας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ελαττώματος στην μαγειρική συσκευή.
 
Η ώρα 02.21 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.30. Η φωτιά ήταν στο μπροστινό μέρος του οχήματος και κατασβέστηκε με την χρήση τυλικτήρα από το νερό των οχημάτων. Τα αίτιά της θα διερευνηθούν σήμερα.
 
Σε ένα τρίτο περιστατικό, στις 04.50 το πρωί, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε Φρουταρία στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.00, ενώ για την κατάσβεσή της έγινε χρήση τυλικτήρων νερού και αριθμού αναπνευστικών συσκευών. Έγινε επίσης χρήση  συσκευής εξαερισμού. Η φρουταρία έπαθε εκτεταμένες ζημιές λόγω της πυρκαγιάς αλλά και του καπνού και των θερμών αερίων που δημιουργήθηκαν. Τα αίτιά της  θα διερευνηθούν σήμερα.
 
Τέλος, η ώρα 05.12 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μοτοποδήλατο που βρισκόταν στην αυλή του Γυμνασίου Πολεμιδιών στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 1 όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.42. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται περί κακόβουλης πράξης.

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον