Πούλησε μια μικρή περιουσία για να εξασφαλίσει τη δόση του 35χρονος στη Λευκωσία

Γεμάτος πικρία, απελπισία και απογοήτευση πατέρας 35χρονου ναρκομανή, περιγράφει τον ασήκωτο σταυρό που σηκώνει από τότε που ο γιός του έμπλεξε με τα ναρκωτικά, καταγγέλλοντας την αδυναμία του κράτους να τον βοηθήσει.

Ο πατέρας του 35χρονου καταγγέλλει την Αστυνομία και τις Ψυχιατρικές Υπηρεσίες του κράτους που δεν βοηθούν ούτως ώστε γιος του να ξεμπλέξει από τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο γιός του στα 27 του χρόνια έμπλεξε με τα ναρκωτικά. Από τότε ο ίδιος τον έστειλε 3 φορές στο εξωτερικό για αποτοξίνωση και παρά τα θετικά αποτελέσματα, πάντα επέστρεφε στον αργό θάνατο.

Μάλιστα η οικογένεια έχει καταστραφεί οικονομικά από τότε που ο 35χρονος έμπλεξε με τα ναρκωτικά αφού πούλησε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της επιχείρησης του πατέρα του, όταν παραβίασε το γραφείο που διατηρούσε στη Λευκωσία, ενώ και η μητέρα αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το δημόσιο αφού ο γιός της, της δημιούργησε αρκετά προβλήματα, όταν πήγαινε στο γραφείο της για να ζητήσει λεφτά.

Σήμερα ο 35χρονος ζει με το ΕΕΕ που ο ίδιος λαμβάνει με αποτέλεσμα να δημιουργεί συνεχώς φασαρία στο σπίτι για να του δώσουν λεφτά και να εξασφαλίσει τη δόση του.

Οι γονείς κατέφυγαν στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια χωρίς όμως να εισακουστούν ενώ αναγκάστηκαν να υπογράψουν για να κλείσουν το παιδί τους στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας πέντε φορές.
Σύμφωνα με τον πατέρα παρά το γεγονός ότι βγήκε το διάταγμα οι αρμόδιοι του Ψυχιατρείου δεν τον δέχθηκαν διότι δεν αντιμετώπιζε οποιαδήποτε ψυχιατρική πάθηση.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος», ο πατέρας μετά το τελευταίο περιστατικό, ο ίδιος και η γυναίκα του αναγκάστηκαν να μείνουν στον δρόμο αφού φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Οι γονείς δεν τα παράτησαν και πήγαν τον 35χρονο στο Κέντρο αποτοξίνωσης «Άνωση» στη Λεμεσό, ωστόσο ο νεαρός πήρε ταξί και επέστρεψε στη Λευκωσία.

Δειτε Επισης

Καταχωρείται τελικά τη Δευτέρα η αίτηση για παύση Οδυσσέα-Θέλει να δικαστεί η ουσία η πλευρά του Ελεγκτή
Στήριξη Οικολόγων σε Γενικό Ελεγκτή-«Τα κόμματα κάνουν συνειδητά πλάτες στο βαθύ κράτος»
Δύσκολη εξίσωση η απόδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς-«Δεν ορίζεται από το Σύνταγμα, πολύ ψηλός ο πήχης»
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων