15 χιλιόμετρα μακριά από το Λατσί ξέβρασε η θάλασσα τον άτυχο Σιαφκάλη

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η σορός του άτυχου 83χρονου Νίκου Σιαφκάλη εντοπίστηκε σε απόσταση περισσοτέρων από 15 χιλιόμετρα από εκεί που πήγε για ψάρεμα.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό ο βετεράνος σκηνοθέτης μετέβη στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ του λιμανιού του Λατσιού και της περιοχής Λουτρά της Αφροδίτης για ψάρεμα, στις 7 το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Μετά την καταγγελία για την απουσία του από την οικογένεια του ομάδες δυτών της Λιμενικής Αστυνομίας, εθελοντές δύτες και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλεως διενεργούσαν έρευνες στον Κόλπο Χρυσοχούς οι οποίες απέβησαν άκαρπες.

Η σορός του άτυχου 83χρονου εντοπίστηκε από τουρίστρια στην περιοχή Νέα Δήμματα της Επαρχίας Πάφου, τουλάχιστον 15 χιλιόμετρα (σε ευθεία) από την περιοχή όπου είχε μεταβή για ψάρεμα.

Διαβάστε επίσης:

Η Αστυνομία απέκλεισε άμεσα την σκηνή ενώ επί τόπου έσπευσε και ο γιος του σκηνοθέτη που είχε καταγγείλει την εξαφάνιση του ,ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του. 

Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα φουσκωτό με προσωπικά του αντικείμενα, γεγονος που παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος τελικά πήγε για ψάρεμα με τη βάρκα του.

Αυτοψία στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του  σκηνοθέτη και ηθοποιού Νίκου Σιαφκάλη διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του ο κ.Σοφοκλέους ανέφερε πως “διενήργησα αυτοψία στη σορό του Νίκου Σιαφκάλη . Τα αίτια του θανάτου του θα διαφανούν κατά την νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου ”.

Η Αστυνομία παρέλαβε και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν πλησίον της σορού του 83χρονου όπως τη βάρκα και  ένα καλάμι ψαρέματος.

Δειτε Επισης

Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου