Σκοτάδι ακόμη στα αίτια του τριπλού θανατηφόρου στα Πολεμίδια

Άκαρπες αποβαίνουν μέχρι σήμερα οι προσπάθειες της Τροχαίας Λεμεσού για εξακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες σημειώθηκε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα της 27ης Μαΐου στα Πολεμίδια, που έκοψε το νήμα της ζωής των τριών νέων ανθρώπων, του Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, του Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και του Παναγιώτη Στεφάνου, 26 χρόνων.
 
18 μέρες έχουν περάσει και δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί ανεξάρτητη μαρτυρία για τι ακριβώς συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα του μοιραίου Σαββάτου, στην διασταύρωση των οδών Συνεργατισμού και Γρηγόρη Αυξεντίου στα Πάνω Πολεμίδια και κατά πόσο υπήρξε παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη από κάποιον εκ των δύο οδηγών, που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων σε δείγμα αίματος που έδωσε ο 25χρονος οδηγός του ενός διπλοκάμπινου, που θα καταδείξουν κατά πόσο οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, την άλλη εβδομάδα θα είναι στη διάθεση των ανακριτών.
 
Ο 25χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία σε κατάθεση που έδωσε αρνείται ότι έτρεχε και υποστηρίζει πως δεν παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη. Ο συνοδηγός του, επίσης 25 χρόνων, που είναι και ο μοναδικός μάρτυρας του φοβερού δυστυχήματος, πλην του οδηγού, δεν διαφώτισε τους ανακριτές για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση.
 
Δίκη για τον ξυλοδαρμό του ταξιτζή  
 
Στο μεταξύ αύριο Παρασκευή 16 Ιουνίου ξεκινά η δίκη του 25χρονου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για επίθεση σε οδηγό ταξί, σε περιστατικό που προηγήθηκε του τραγικού τροχαίου.
 
Ο 25χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης καθώς και τροχαίων αδικημάτων, καθώς οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και άδεια κυκλοφορίας.
 
Το Δικαστήριο είχε διατάξει όπως ο 25χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης και την Παρασκευή θα αποφανθεί κατά πόσο θα συνεχίσει να κρατείται κατά τη διάρκεια της δίκης ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών