Απείλησε νεαρή να αποσύρει καταγγελία ο φωτογράφος που παρενοχλούσε μοντέλα

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα ο 32χρονος από την Ελλάδα που διαμένει μόνιμα στην Λάρνακα σε σχέση με διερευνώμενη  υπ’αριθμό υπόθεση 7367/2016  κατοχής αρχείου που ανήκει σε άλλο πρόσωπο και απόσπαση φωτογραφιών με ψευδείς παραστάσεις.

Ο 32χρονος στη σημερινή δικάσιμο αρνήθηκε παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει  σε σχέση με την υπόθεση παρενόχλησης δύο μανεκέν μέσω fb.
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο εναντίον του 32χρονου έχουν καταχωρηθεί τρεις υποθέσεις που αφορούν την παρενόχληση δύο νεαρών μανεκέν μέσω fb ζητώντας τους φωτογραφίες ενώ τους υποσχέθηκε να τους δώσει χρήματα,  αλλά και παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα απειλώντας την μία εκ των δύο νεαρών μανεκέν ηλικίας 23 ετών να αποσύρει την υπόθεση εναντίον του.

Το δικαστήριο διέταξε την επόμενη προγραμματική δικάσιμο την 12η Ιουλίου του 2017  για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας.

Επίσης ο δικαστής  διέταξε όπως ο 32χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Κατέβαλε ως εγγύηση το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ,έχει καταχωρηθεί το όνομα του στο stop list, και θα παρουσιάζεται στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λάρνακας κάθε Σάββατο.

Ανακρινόμενος ο 32χρονος  παραδέχτηκε ότι είχε συνομιλία με τις δύο παραπονούμενες αλλά έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από τις ανακριτικές αρχές  για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει .

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 32χρονος συνελήφθη   στις 26 Νοεμβρίου στη Λάρνακα όπου διαμένει μόνιμα, μετά από καταγγελία μιας 23χρονης και 25χρονης, και οι δύο αλλοδαπές οι οποίες βρίσκονται  επί σειρά ετών στην Κύπρο, η 23χρονη διαμένει στο νησί για μια δωδεκαετία και η 25χρονη για δεκαεπτά έτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 32χρονος φέρεται να έταξε στις δύο νεαρές ότι με τις φωτογραφίες που θα του απέστελλαν θα τις προωθούσε ως μοντέλα.

Στην 23χρονη, όπως ανέφερε η ίδια στην Αστυνομία, απέστειλε μέσω messenger μήνυμα ότι δήθεν της κατέθεσε χρήματα στο λογαριασμό της, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει.

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές