Τι έδειξε η νεκροτομή επί της σορού της τουρίστριας που βρέθηκε νεκρή σε θάλασσα

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος γυναίκας από τη Γερμανία, 76 χρόνων που επισκεπτόταν την Κύπρο για διακοπές και έχασε χθες το πρωί τη ζωή της ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα στη τουριστική περιοχή Πύλας.

 Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος διενήργησε το πρωί τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 76χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, «ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό».

 Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα εντοπίστηκε χθες το πρωί αναίσθητη έξω από τη θάλασσα, στη παραλία, στη τουριστική περιοχή Πύλας. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή όπου επιθεώρησαν τη σορό της άγνωστης γυναίκας και διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα από τη Γερμανία, 76 χρόνων βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές και διέμενε με άλλα συγγενικά της πρόσωπα στη περιοχή Δεκέλειας.

Εν τω μεταξύ σε έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος 72χρονου επισκέπτη από τη Σουηδία ο οποίος ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε σκάφος αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή Πρωταρά.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του «διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν στη σκηνή όπου από έρευνες διαπίστωσαν ότι ο άνδρας βρισκόταν για διακοπές στη Κύπρο με τη σύζυγο του και διέμενε σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Η Αστυνομία ερεύνησε τη σορό του 72χρονου και διαπίστωσε ότι δεν έφερε κακώσεις ή εξωτερικά τραύματα και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές