Υπό κράτηση ο 25χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου – Έδειρε τον ταξιτζή γιατί του κόρναρε

Την πενταήμερη κράτηση του 25χρονου οδηγού του 2ου διπλοκάμπινου διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όχι για το θανατηφόρο, αλλά για τον ξυλοδαρμό οδηγού ταξί που προηγήθηκε στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Γερμασόγιεας.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού ταξί ο 25χρονος κινείτο με πολύ αργή ταχύτητα στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού και ο οδηγός ταξί του κόρναρε και στη συνέχεια προσπάθησε να τον προσπεράσει.
 
Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του ο 25χρονος του ανέκοψε την πορεία, κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και τον ξυλοφόρτωσε. Ο 25χρονος που ακόμη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό αντιμετωπίζει το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης, θα συνεχίσει να νοσηλεύεται φρουρούμενος.
 
Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος δεν διώκεται για το τριπλό θανατηφόρο στο οποίο ενεπλάκει λίγο αργότερα αφού δεν υπάρχει ενώπιον των αρχών επαρκείς μαρτυρία ότι παραβίασε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πέρασε με κόκκινο.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος μετά τον ξυλοδαρμό του οδηγού ταξί, πέρασε έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας όπου οι Αστυνομικοί του έκαναν νεύμα να σταματήσει, όμως ο 25χρονος δεν συμμορφώθηκε.
Στη συνέχεια ο νεαρός φαίνεται να άλλαξε αυτοκίνητο με φίλο του και μετέβη στα Πολεμίδια όπου ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή άλλων τριών νεαρών, όταν ένα εκ των δυο αυτοκινήτων, ακόμα δεν ξεκαθάρισε ποιο, πέρασε με κόκκινο.
 
Σημειώνεται πως σε έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε στον 25χρονο η ένδειξη ήταν 32 μg αντί 22, ενώ όπως διαφάνηκε οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.
 
Όσον αφορά το φοβερό θανατηφόρο η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί μαρτυρία για το ποίο από τα δύο αυτοκίνητα πέρασε με κόκκινο. Σημειώνεται πάντως πως ο 25χρονος ανακρινόμενος ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που πέρασε με κόκκινο.
Η δύσκολη εξίσωση που έχει να λύσει η Αστυνομία χωρίς νέα μαρτυρία
Οι ανακριτές  που διερευνούν την υπόθεση έχουν να λύσουν ένα δύσκολο και σύνθετο γρίφο, αφού χωρίς  νέα μαρτυρία δύσκολα θα φθάσουν στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο.
Πάντως οι ανακριτές θεωρούσαν ότι κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης θα έπαιζε ο μοναδικός μάρτυρας μέχρι στιγμής ο δεύτερος 25χρονος και συνοδηγός του 2ου διπλοκάμπινου, ωστόσο κι αυτός ισχυρίζεται πως ο φίλος του δεν πέρασε με κόκκινο.  
Σημειώνεται πως ο 25χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.
  
 
 

Δειτε Επισης

Νομική μάχη στο Εφετείο για την κράτηση των υπόπτων για «Δημητρούι»-Σε εξέλιξη η διαδικασία
Συνελήφθη εργαζόμενη στην Πάφο που διέμενε παράνομα στην Κύπρο
Συνελήφθη 29χρονη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
Απάτη σε βάρος 83χρονης-Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα