Απειλούσε οικογενειάρχη ο υπόκοσμος αλλά τελικά… παρεξήγηση λόγω τηλεφώνου

Πήγε σε κατάστημα της ΑΤΗΚ και εξασφάλισε αριθμό για το κινητό του τηλέφωνο αφού ενεγράφη συνδρομητής πακέτου κινητής τηλεφωνίας. Και από εκείνη τη στιγμή βρήκε τον μπελά του.

Σε σημείο, μάλιστα, που φάνηκε να απειλείται ακόμη και η ζωή του. Όλα άρχισαν όταν δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα. Χρωστούσε, του είπαν, πολλά χρήματα σε ομάδα του υποκόσμου, είχε κρυφτεί για πολύ καιρό, και τώρα έπρεπε να τα επιστρέψει αμέσως για να μην τον «παραλάβουν».

Μάταια ο άνθρωπος προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είχε καμία σχέση με τέτοια χρέη και πως δεν ήταν αυτός που αναζητούσε ο «τύπος» με τις απειλές. Από την άλλη πλευρά, του εξήγησαν να μην το παίζει άλλος και να φροντίσει για επιστροφή των λεφτών που χρωστά. Το πράγμα παράγινε, οι απειλές έγιναν πολύ έντονες, ακόμα και για τη ζωή του ιδίου και της οικογένειάς του. Ο φιλήσυχος άνθρωπος ήταν απελπισμένος. Κατάλαβε ότι δεν έπειθε πως δεν είχε καμία σχέση με όσα του έλεγαν, ενώ οι απειλές ότι θα τον εντοπίσουν μέσω κινητού και θα τον «τακτοποιήσουν» έγιναν πιο συχνές.

Μέχρι που σε μια από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον τύπο που τον απειλούσε, ο άνθρωπος που του ζητούσε τα σημαντικά ποσά που δήθεν χρωστούσε, του είπε πως «ερεύνησαν» το θέμα και πράγματι ο κάτοχος του κινητού, δεν ήταν ο άνθρωπος που ζητούσε. Απλώς, η ΑΤΗΚ του είχε δώσει τον τηλεφωνικό αριθμό, που προηγουμένως κατείχε πρόσωπο γνωστό και αναζητούμενο από τον υπόκοσμο.

Μάλιστα, αυτός που μέχρι προ ολίγου απειλούσε ακόμα και με τη ζωή του τον κάτοχο του τηλεφώνου, του σύστησε να πάει αμέσως στην ΑΤΗΚ και να αλλάξει αριθμό τηλεφώνου.

Όπως του εξήγησε, είχε βρει τον μπελά του, λόγω του αριθμού τηλεφώνου που πήρε.

Πηγή: Φιλελεύθερος 

Δειτε Επισης

Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού