Βαρύς ο πέλεκυς για τον άστεγο που βίασε Ρωσίδα στις τουαλέτες της Πλατείας Σολωμού

Βαρύς ο πέλεκυς στον 38χρονο άστεγο Ελληνοκύπριο που παραδέχθηκε ότι βίασε 38χρονη Ρωσίδα στις δημόσιες τουαλέτες της Πλατείας Σολωμού στη Λευκωσία, στις 27 Σεπτεμβρίου 2016.  

Κατόπιν παραδοχής ο Κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες, δύο για το αδίκημα του βιασμού και μια για το αδίκημα της επίθεσης προκαλούσας πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σημειώνεται πως αρχικώς ο Κατηγορούμενος δήλωσε μη παραδοχή και στις τρεις κατηγορίες. Ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε και το Κακουργιοδικείου του επέβαλε το πρωί ποινή φυλάκισης 8 ετών.
 
Τα γεγονότα της υπόθεσης
 
Περί τα μεσάνυκτα της 27ης Σεπτεμβρίου 2016, πρόσωπο μετέβη στα δημόσια αποχωρητήρια που βρίσκονται στην Πλατεία Σολωμού στη Λευκωσία όπου άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει, μέσα από τα αποχωρητήρια ανδρών. Κάλεσε στο μέρος τους φίλους του ενώ ο ίδιος μπήκε ξανά και κτύπησε την πόρτα του αποχωρητηρίου από όπου ακούγονταν οι φωνές.

Αμέσως βγήκε έξω ο Κατηγορούμενος ο οποίος εκείνη τη στιγμή δεν φορούσε παντελόνι ενώ η παραπονούμενη, βρισκόταν πίσω του γυμνή. Ο Κατηγορούμενος τότε άρχιζε να φωνάζει και έσπρωχνε την παραπονούμενη πίσω μέσα στο αποχωρητήριο. Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία.

Τα μέλη της δύναμης ρώτησαν την παραπονούμενη επανειλημμένα τι είχε συμβεί αλλά αυτή δεν ήταν σε θέση να δώσει απαντήσεις. Ήταν χαμένη, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, μύριζε αλκοόλ και είχε εμφανή σημάδια στο πρόσωπο και συγκεκριμένα μώλωπα στο αριστερό μάγουλο. Επίσης το κεφάλι της ήταν ξυρισμένο σε κάποιο σημείο και έφερε μεγάλη ουλή. Στο μέρος υπήρχε μια γυναικεία τσάντα εντός της οποίας βρισκόταν ένα διαβατήριο από το οποίο διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 38χρονη από τη Ρωσία.

Όσα κατέθεσε το θύμα - «Ήταν με τη θέληση της» έλεγε ο κατηγορούμενος

Μετά τη σύλληψη του ο κατηγορούμενος ανέφερε «εν έκαμα κανένα βιασμό».

Σε κατάθεση της η παραπονούμενη ανέφερε πως είναι παντρεμένη έχοντας ένα ανήλικο παιδί και ζουν στην Πάφο. Αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και περί τον Αύγουστο του 2016 μετά από έντονη ζαλάδα έπεσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αιμορραγία και να περιέλθει σε κώμα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία της αφαιρέθηκε τμήμα του κρανίου. Έκτοτε αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα το παιδί της να ζει τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της πεθεράς της.

Το μεσημέρι της 27ης Σεπτεμβρίου του 2016 ο σύζυγος της τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να εξεταστεί από γιατρό, ενάντια στη δική της επιθυμία.

Ακολούθως αφού τσακώθηκε με τον σύζυγο της, κατέβηκε από το αυτοκίνητο τους και έφυγε πεζή, μπήκε σε ένα κατάστημα και αγόρασε μια μπουκάλα ζιβανία για να πιει.

Αφού την κατανάλωσε σχεδόν όλη, ήθελε να επιστρέψει στην Πάφο και χωρίς να θυμάται πώς, βρέθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας. Έμεινε εκεί για το υπόλοιπο της ημέρας, πίνοντας και περπατώντας άσκοπα.

Κάποια στιγμή ήθελε να πάει στο αποχωρητήριο και κατέβηκε στα δημόσια αποχωρητήρια της πλατείας Σολωμού και κάθισε σε περιτοίχισμα.

Τότε ο Κατηγορούμενος την πλησίασε και προσπάθησε να την αγκαλιάσει. Η ίδια θύμωσε και σηκώθηκε για να απομακρυνθεί από κοντά του.

Αφού πήγε στο αποχωρητήριο, άφησε την πόρτα λίγο ανοικτή για να βλέπει από το φως του διαδρόμου επειδή στο αποχωρητήριο δεν υπήρχε φωτισμός, και μόλις κατέβασε το παντελόνι της ο Κατηγορούμενος έσπρωξε την πόρτα και μπήκε μέσα στο αποχωρητήριο.

Προσπάθησε να την αγκαλιάσει ξανά και τότε η παραπονούμενη τον έσπρωξε, όποτε αυτός θύμωσε και την έσπρωξε προς τα πίσω με αποτέλεσμα αυτή να κτυπήσει στο κεφάλι και στην πλάτη.

Ακολούθως ο Κατηγορούμενος την άρπαξε, τη δάγκωσε, την κτύπησε στο τραύμα στο κεφάλι της και στο υπόλοιπο της σώμα και ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί της, κρατώντας παράλληλα το στόμα της με τα χέρια του για να μην φωνάζει.

Σε κάποια στιγμή η παραπονούμενη κατάφερε να βγει έξω από το αποχωρητήριο, όταν ο Κατηγορούμενος την τράβηξε ξανά πίσω και ήρθε σε παράνομη πρωκτική συνουσία μαζί της.

Δειτε Επισης

Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού-Στις 8 Μαΐου η συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου