Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Για 19 λεπτά οι χούλιγκαν «σκοτώνονταν» και η αστυνομία πουθενά

Σκηνές ωμής βίας καταγράφονται σε νέο βίντεο που εντόπισε ο REPORTER σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια οπαδών στον Εναέριο Λεμεσού.

Για 19 λεπτά οι οπαδοί του Απόλλωνα και της ΑΕΛ επιδίδονταν σε ανταλλαγή φωτοβολίδων που έριχναν με τα χέρια αλλά και με πιστόλι, βομβών μολότοφ, κροτίδων, και γυάλινων μπουκαλιών, ανενόχλητοι αφού η Αστυνομία δεν παρενέβη σε κανένα σημείο των επεισοδίων.
 
Μάλιστα ακούγεται ο άνθρωπος που καταγράφει με το κινητό του τα επεισόδια για 19 λεπτά να διερωτάται που βρίσκεται επιτέλους η Αστυνομία. Σε κάποιο σημείο που ακούγονται σειρήνες με τους χούλιγκανς να συνεχίζουν απτόητοι. Στην περιοχή φτάνει όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κλήθηκε από πολίτες όμως περιμένει τους χούλιγκανς να ολοκληρώσουν το έργο τους για να παρέμβει.
 
Στο βίντεο καταγράφονται απίστευτες σκηνές βιαιότητας με τους νεαρούς που φέρουν κουκούλες να επιδίδονται σε ένα ανελέητο χωρίς προηγούμενο πόλεμο ανταλλαγής αντικειμένων. Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι οπαδοί του Απόλλωνα βρίσκονται επί του δρόμου του παραλιακού της Λεμεσού, ενώ αυτοί της ΑΕΛ μέσα στο στενό ενώ σε κάποια στιγμή κάνουν την εμφάνιση τους.

 
Καταγράφεται επίσης και η σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο κάνοντας μια τρελή πορεία χτυπάει ένα οπαδό που βρίσκεται στον δρόμο και φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση.
 
Από τα επεισόδια προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα καταστήματα της περιοχής αφού οι γυάλινες προθήκες έγιναν θρύψαλα. Ζημιές προκλήθηκαν και στα φώτα τροχαίας του Εναερίου που τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη ενώ 4 πρόσωπα τραυματίστηκαν. 
 
Πάντως εγείρονται ερωτηματικά ως προς την στάση της Αστυνομίας το απόγευμα της Τρίτης στη Λεμεσό. Ήταν από το πρωί γνωστό στους πάντες πως οι οπαδοί του Απόλλωνα με αυτοκινητοπομπή θα διέσχιζαν τον παραλιακό της Λεμεσού με τελικό σταθμό το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η ομάδα το βράδυ πριν τον μεγάλο τελικό. Γνώριζε η Αστυνομία για αυτή την πορεία; Κι αν ναι, ποια μέτρα έλαβε ώστε να αποτρέψει την συνάντηση των οπαδών στην περιοχή του Εναερίου όπου βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ;
 
Επιπρόσθετα στην ίδια ακριβώς περιοχή εκτυλίχθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και τα προηγούμενα χρόνια. Ποια μέτρα έλαβε η Αστυνομία ώστε να μην επαναληφθούν;

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών