Απείλησε τον θείο του και φόρεσε χειροπέδες 40χρονος στο Κίτι

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλής και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου 51χρονος από το Κίτι και κατήγγειλε ότι γύρω στις 18.40 της ίδιας ημέρας ενώ βρισκόταν στη φάρμα του στην περιοχή «Κόκκινες» στο Κίτι, ο αδελφότεκνος του, 40 ετών επίσης από το Κίτι, με τον οποίο έχουν υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου, που είναι ορισμένη για ακρόαση στις 9/6/17, και αφορά τα αδικήματα της επίθεσης, δημόσιας εξύβρισης και απειλής, στην οποία κατηγορούμενος είναι ο 40χρονος και παραπονούμενος ο 51χρονος, τον επισκέφθηκε και τον απείλησε ότι αν δεν αποσύρει την εναντίον του υπόθεση θα του κάνει κακό.
 
Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την καταγγελία του 51χρονου, ο 40χρονος τον εξύβρισε και στη συνέχεια του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του.
 
Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ο οποίος ετοίμασε σχετική έκθεση για τα τραύματα που έφερε.
 
Εναντίον του 40χρονου εξεδόθη δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη γύρω στις 23.15 στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου. Ο 40χρονος που επίσης έφερε τραύματα κυρίως στα πόδια οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάστηκε και ετοιμάστηκε από τον γιατρό σχετική αναφορά.
 
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια αστυνομικού σταθμού, όπου αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος .
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.
ΚΥΠΕ 
 

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ