Τετάρτη 23 Μαϊ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

"Καρφώνουν" και τα τηλέφωνα τον Παφίτη για την εμπλοκή του στην απαγωγή της Marie

  14/05/2017 12:37
"Καρφώνουν" και τα τηλέφωνα τον Παφίτη για την εμπλοκή του στην απαγωγή της Marie

"Καρφώνουν" και τα τηλέφωνα τον Παφίτη για την εμπλοκή του στην απαγωγή της Marie

  14/05/2017 12:37
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του οδηγήθηκε το πρωί ο 46χρονος από την Πάφο ο οποίος συνελήφθη για την απαγωγή της 4χρονης Marie η οποία παραμένει εξαφανισμένη από τις 27 Απριλίου.
 
Το Δικαστήριο ανανέωσε σήμερα για άλλες δύο μέρες, το διάταγμα κράτησής του.
 
Ο 46χρονος, φαίνεται να είναι ένα πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της απαγωγής αφού όπως κατέδειξαν οι κάμερες από διάφορα υποστατικά είναι το πρόσωπο που οδηγούσε το όχημα  Hyundai  που χρησιμοποιήθηκε για την απαγωγή ενώ είχε επαφές και συναντήσεις και με τον πατέρα της 4χρονης.  
 
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, από εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι:  
 
-Από πώμα πλαστικού  μπουκαλιού  νερού απομονώθηκε γενετικό υλικό που συσχετίζεται με τον 46χρονο.
-Από πλαστικό μπουκάλι νερού απομονώθηκε μικτό γενετικό υλικό. Η κύρια δότρια του μικτού γενετικού υλικού είναι 49χρονη Ολλανδή.
-Από πλαστικό μπουκάλι νερού απομονώθηκε μικτό γενετικό υλικό το οποίο συσχετίζεται τόσο με τον 46χρονο Παφίτη, όσο και  η 49χρονη Ολλανδή.
 
Ο ύποπτος ανακρινόμενος εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση ενώ παραδέχτηκε ότι ο Νορβηγός πατέρας εισήλθε στο όχημά του καθώς έκανε ωτοστόπ και ο 46χρονος τον παρέλαβε. 
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης έθεσαν στο μικροσκόπιό τους κάρτα κινητής τηλεφωνίας, το συμβόλαιο της οποίας ανήκει στη μητέρα του αλλά χρησιμοποιεί ο ίδιος. 
 
Από την προκαταρκτική ανάλυση των δεδομένων προκύπτει ότι ο εν λόγω αριθμός τηλεφώνου ήταν ενεργός και δεχόταν και έκανε κλήσεις μέχρι και τις 29 Απριλίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την απαγωγή. 
 
Κατά τον έλεγχο των κλήσεων διαφάνηκε ότι ο αριθμός μέχρι και το βράδυ της επόμενης ημέρας της απαγωγής ερχόταν σε επικοινωνία με τον αριθμό κλήσεως που δήλωσε η μητέρα του υπόπτου ως αριθμό επικοινωνίας της.
 
Επίσης διαφάνηκε ότι ο ύποπτος την ημέρα που διαπράχθηκε η απαγωγή είχε συνολικά 61 εισερχόμενες, αναπάντητες και εξερχόμενες κλήσεις στον συγκεκριμένο αριθμό οι οποίες αντιστοιχούσαν σε έξι διαφορετικούς κλήσεως. 
 
Οι πλείστες κλήσεις που είχε ήταν πριν, κατά και μετά τη διάπραξη της απαγωγής και ήταν κατ' επανάληψη με τους ίδιους αριθμούς κλήσης.
 
Οι ανακριτές θα διενεργήσουν εξετάσεις για εντοπισμό των κατόχων των αριθμών οι οποίοι αναμένεται να ανακριθούν.
 
Επίσης, από το στίγμα που τηλεφώνου διαφάνηκε ότι κατά τον χρόνο της απαγωγής βρισκόταν στην περιοχή και συγκεκριμένα σε άμεσα γειτνιάζουσες διευθύνσεις που έγινε η αρπαγή της ανήλικης και που παραλήφθηκε από το ταξί.
 
 
Πάντως το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του ταυτίζεται και με τις ώρες που το όχημά του εντοπίζεται σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
 
Υπενθυμίζεται ότι υπό κράτηση βρίσκεται και η Ολλανδή η οποία θεωρείται δεδομένο ότι οργάνωσε την απαγωγή ενώ φαίνεται να "κλειδώνει" και η εμπλοκή του 46χρονου Παφίτη. 
 
Οι δυο τους φαίνεται να γνωρίζουν πολλά ως προς το σχέδιο του Νορβηγού πατέρα ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίζουν πού βρίσκεται μαζί με την 4χρονη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
 
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας