Δημοσιεύματα απαγωγών, χάρτες και ταυτότητα ανήλικης στον Η/Υ της Ολλανδής

Ενώπιον του  Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε ξανά η 49χρονη Ολλανδή, η οποία συνελήφθη εκ νέου για την απαγωγή της 4χρονης Marie που διαπράχθηκε στις 27 Απριλίου και εκ τότε παραμένει εξαφανισμένη.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης προχθές ανακρίθηκε ο 46χρονος Παφίτης , ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση , ωστόσο παραδέχθηκε ότι στο όχημα του εισήλθε ο καταζητούμενος πατέρας της 4χρονης  αλλά όπως ισχυρίστηκε μπήκε στο όχημά του γιατί του έκανε οτοστόπ .

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τα αποτέλεσμα τα του γενετικού υλικού που παραλήφθηκαν από το όχημα του 46χρονου (Hyundai) τα οποία έδειξαν ότι :

  1. Από πώμα πλαστικού  μπουκαλιού  νερού απομονώθηκε γενετικό υλικό που συσχετίζεται με τον 46χρονο.
  2. Από πλαστικό μπουκάλι νερού απομονώθηκε μικτό γενετικό υλικό. Η κύρια δότρια του μικτού γενετικού υλικού είναι 49χρονη Ολλανδή.
  3. Από πλαστικό μπουκάλι νερού απομονώθηκε μικτό γενετικό υλικό το οποίο συσχετίζεται τόσο με τον 46χρονο Παφίτη, όσο και  η 49χρονη Ολλανδή.

Σχεδίαζε να διαφύγει η Ολλανδή

Ενώπιον των αρχών έφθασε χθες πληροφορία που «κάρφωνε» την Ολλανδή, ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές.

Έγιναν προσπάθειες προς εντοπισμό της, χωρίς θετικά αποτελέσματα, και ως εκ τούτου εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης .

Ωστόσο, η 49χρονη χθες γύρω στις 10 το βράδυ εντοπίστηκε σε οικία φιλικού της προσώπου και φόρεσε χειροπέδες.

Ανακρινόμενη από την αστυνομία η ίδια ισχυρίστηκε πως «ποτέ δεν είδε και άγγιξε το μωρό» ενώ στις υπόλοιπες ερωτήσεις δεν απάντησε οτιδήποτε κρατώντας το δικαίωμα της σιωπής.

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα «καίνε» την Ολλανδή

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών έχουν τεθεί τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα όλων των υπόπτων σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν επιπρόσθετα στοιχεία.

Από την προκαταρτική ανάλυση προκύπτει ότι η Ολλανδή είχε τηλεφωνική επικοινωνία με ένα εκ των συλληφθέντων πριν, κατά και μετά την ημέρα της απαγωγής της ανήλικης.

Επίσης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία πριν και μετά την απαγωγή με άλλο πρόσωπο που συνελήφθηκε για την παρούσα υπόθεση και τηλεφωνική επικοινωνία μέχρι την προηγούμενη ημέρα της απαγωγής με άλλο πρόσωπο που επίσης συνελήφθηκε για την υπόθεση.

Επιπρόσθετα προκύπτουν αρκετές επικοινωνίες με διάφορα πρόσωπα, τόσο πριν , όσο και μετά την απαγωγή της 4χρονης και ως εκ τούτου θα γίνει προσπάθεια να ληφθούν καταθέσεις από τα συγκεκριμένα πρόσωπα ώστε να εξακριβωθεί η σχέση του με την ύποπτη.

Οργανωμένο το σχέδιο την Ολλανδής - Στοιχεία στον Η/Υ

Σε εξετάσεις που διενεργήθηκαν στον Η/Υ της Ολλανδής έχουν εντοπισθεί δημοσιεύματα που αφορούν σε απαγωγές παιδιών , φωτογραφία δελτίου ταυτότητας  μικρού παιδιού με ημερομηνία γέννησης 2014 και διαβατηρίου της Ολλανδίας, στις οποίες δεν φαίνονται τα στοιχεία των κατόχων αλλά μόνον ο αριθμός.

Eπίσης,  βρέθηκε χάρτης περιοχών που βρίσκονται στα κατεχόμενα καθώς και χάρτης της επαρχίας Λευκωσίας,.

Οι Κυπριακές αρχές έχουν αποστείλει μήνυμα στις Ολλανδικές αρχές για μα εξακριβωθούν τα στοιχεία του προσώπου στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το δελτίο ταυτότητας και το διαβατήριο.

Για την υπόθεση η αστυνομία αναζητεί άλλα πέντε πρόσωπα.Η αστυνομία ζήτησε την κράτηση της Ολλανδής

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης