Έμελλε να ήταν το τελευταίο ταξίδι για το Νάσο… Πώς το πάθος του κατέληξε σε τραγωδία

Τραγικό τέλος για τον Κύπριο, οπαδό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο που τον κτύπησε σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει εμπλοκή του σε επεισόδια μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 27 Απριλίου.

 

Ο άτυχος 24χρονος Νάσος Κωνσταντίνου, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση του επιδεινώθηκε και διαπιστώθηκε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός και η κατάσταση του κρίθηκε επίσημα, ως μη αναστρέψιμη.
 
Οι ιατροί ενημέρωσαν του γονείς ότι ο νεαρός «είναι εγκεφαλικά νεκρός» και σήμερα ο 24χρονος κατέληξε.  

Ο Νάσος Κωνσταντίνου καταγόταν από την Πάφο και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ενώ σπούδαζε σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Πάφο και παράλληλα εργαζόταν στην οικογενειακή του επιχείρηση.  

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ πρόσωπο από το περιβάλλον του, στην Ελλάδα είχε μεταβεί μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και  Παναθηναϊκού για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στο γήπεδο της Τούμπας.

«Ο Νάσος ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ και μετέβαινε συχνά στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την ομάδα του και είχε και εισιτήριο διαρκείας» ανέφερε φιλικό του πρόσωπο ενώ ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είχε οποιαδήποτε εμπλοκή σε επεισόδια και «ήταν ήσυχος, δεν ήταν οπαδός ήταν φίλαθλος».

Μάλιστα όπως ανέφερε φίλος του στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο 24χρονος «ήταν υπόδειγμα αθλητή και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας με τα χρώματα Φοίνικα Αγίας Μαρίνας».

Η σορός του Νάσου αναμένεται να μεταφερθεί στην Κύπρο ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, στην Ελλάδα μετέβησαν και οι γονείς του.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα τελεστεί στην εκκλησία Αγίου Σπυρίδωνα στην Γεροσκήπου το ερχόμενο Σάββατο στις 2 το μεσημέρι.  

Δειτε Επισης

Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου