Τετάρτη 23 Μαϊ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Ψάχνουν την Φιλιππινεζα που είχε ανάμιξη και στην σχεδιαζόμενη απαγωγή της Marie

  01/05/2017 13:04
Ψάχνουν την Φιλιππινεζα  που είχε ανάμιξη και στην σχεδιαζόμενη απαγωγή της Marie

Ψάχνουν την Φιλιππινεζα που είχε ανάμιξη και στην σχεδιαζόμενη απαγωγή της Marie

  01/05/2017 13:04

Για πέμπτη ημέρα η αστυνομία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Marie που απήχθη από δύο κουκουλοφόρους το πρωί της περασμένης Πέμπτης την ώρα που πήγαινε στο νηπιαγωγείο στην περιοχή της Δασούπολης.

Εκτός από τον πατέρα για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, στη δημοσιότητα δόθηκε από συγγενείς της τετράχρονης και η φωτογραφία της οικιακής βοηθού από τις Φιλιππίνες που εκτιμάται ότι ενδεχομένως να γνωρίζει κάτι καθώς την προηγούμενη φορά, όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία, είχε σχέση στην απαγωγή που σχεδιάστηκε αλλά απετράπη στο παρά πέντε.  

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο 2016 όπου έφθασαν στην Κύπρο οι 3 Νορβηγοί που έστειλε ο πατέρας για την απαγωγή της 4χρονης, εμπλοκή φαίνεται να είχε και η οικιακή βοηθός της μητέρας. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα τότε, δύο εκ των Νορβηγών συναντήθηκαν με την οικιακή βοηθό, με τον ένα εκ των υπόπτων να ισχυρίζεται ότι σκοπός της συνάντησης ήταν για να τους βοηθήσει να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του Νορβηγού πατέρα του παιδιού για να το μεταφέρουν στη χώρα τους. Αυτός ήταν και ο σκοπός της άφιξης τους στην Κύπρο, όπως ισχυρίζονταν.
Ωστόσο οι αρχές τότε εκτιμούσαν ότι η οικιακή βοηθός που πρόσεχε το κοριτσάκι μέχρι πριν τρεις μήνες από τη σχεδιαζόμενη απαγωγή καθώς είχε εγκατταλύψει τον χώρο εργασίας της, θα βοηθούσε τους τρεις υπόπτους στην απαγωγή του παιδιού, αφού γνώριζε τα πάντα για τη ζωή της μητέρας και του παιδιού.
 
Ο πατέρας του παιδιού γνώριζε την οικιακή βοηθό, αφού ερχόταν συχνά στην Κύπρο για να δει το παιδί. 
 
Η οικιακή βοηθός δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με αυτή την απαγωγή καθώς εκτιμάται ότι ο πατέρας έχει βοήθεια από άλλο πρόσωπο για την φροντίδα της ανήλικης.  
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας